Sport

Dezvăluiri savuroase despre Patriche, noul transfer al lui Dinamo! ”I-am zis din primul salariu să-și schimbe adidașii. Nu mai puteam să conviețuim altfel!”

Fostul căpitan al Academicii Clinceni, Răzvan Patriche, este primul transfer al iernii pentru Dinamo. Apărătorul central a început fotbalul la Sportul Studențesc, iar un fost coechipier a făcut dezvăluiri inedite.
05.01.2022 | 12:01
Dezvaluiri savuroase despre Patriche noul transfer al lui Dinamo Iam zis din primul salariu sasi schimbe adidasii Nu mai puteam sa convietuim altfel
Razvan Patriche si Vadim Rata in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, marti 14 decembrie 2021. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Răzvan Patriche, cel mai recent transfer al lui Dinamo, este unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din Casa Pariurilor Liga 1.

A început fotbalul la Sportul Studențesc, iar după dispariția echipei din Regie a evoluat vreme de șase ani în eșalonul secund. Despre începuturile lui ca fotbalist a vorbit unul dintre foștii coechipieri de la Sportul.

ADVERTISEMENT

Dacian Varga a rememorat prima întâlnire cu Răzvan Patriche

Dacian Varga a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din ultimii ani de existență ai clubului Sportul Studențesc. Crescut în regie, Varga a fost un lider al ”studenților”.

Dacă pe teren se remarca prin tehnicitate, în afara lui Dacian Varga avea statutul de ”dur”. A fost, de altfel, unul dintre puținii fotbaliști de la Sportul care a avut curajul să-l înfrunte pe fostul patron Vasile Șiman.

ADVERTISEMENT

Varga a rememorat începuturile fotbalistice ale noului fotbalist al lui Dinamo, Răzvan Patriche, pe care l-a luat cu el în cameră încă din prima zi la Sportul a lui Patriche.

”De când a venit la Sportul Studențesc a stat numai cu mine în cameră. El nu se trage dintr-o familie avută. Avea o pereche de adidași săracul… L-am luat din prima cu mine în cameră. Chiar voiam să stau cu un junior în cameră. Toți s-au panicat.

ADVERTISEMENT

Îi suna telefonul, nu răspundea, era speriat. I-am spus să facă ce vrea, să răspundă la telefon, dar i-am mai spus că am câteva reguli la mine în cameră: să fie curat, să deschidem geamul, ne facem patul, dușulețul și așa mai departe”, a povestit Varga la AS.ro.

Ce și-a cumpărat Răzvan Patriche din primul salariu de fotbalist

Fostul mijlocaș al Sportului a dezvăluit un moment savuros care l-a avut în prim plan pe noul apărător central al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Avea o singură pereche de adidași, a venit o zi, două, cinci… i-am zis după câteva zile: ’Nu-ți mai lași adidașii aici! Scoate-i afară că e groasă treaba’.

I-am spus: ’Când iei prima oară salariu, adidași îți cumperi, nu ghete, nu nimic, că nu avem cum să conviețuim altfel’. L-am mai învățat să ia și un spray, din astea…”, a povestit Varga.

Acesta a dezvăluit că la Sportul Studențesc el era unul dintre oamenii cu cea mai mare influență, nu de puține ori intervenind în alcătuirea echipei. Varga a povestit cum îi făcea loc în echipă lui Răzvan Patriche.

”La unele meciuri l-am și băgat în echipă. Preferam să joc cu el. Câteodată îl băgam fundaș stângă să-și ia și el un ban. Noi stăteam mai slab pe postul de fundaș stânga. Fundaș central nu avea cum să joace. Cred că ține minte și acum cum l-am băgat să joace”, a menționat Varga.

ADVERTISEMENT