Fotbal intern

Răzvan Pleșca explică de ce nu a mai ajuns la FCSB! ”Ar fi fost frumos”

27.04.2019 | 13:02
Razvan Plesca explica de ce nu a mai ajuns la FCSB Ar fi fost frumos

Portarul echipei Gaz Metan Mediaș, Răzvan Pleșca, a explicat de ce nu a mai ajuns la FCSB, deși finanțatorul Gigi Becali s-a arătat în iarnă interesat de transferul său. Ajuns la 36 de ani, Pleșca și-a prelungit de curând înțelegerea cu formația antrenată de Edward Iordănescu și a dezvăluit că a făcut acest lucru pentru că nimeni din conducerea ”roș-albaștrilor” nu l-a mai căutat.

Răzvan Pleșca explică de ce nu a mai ajuns la FCSB: ”Am avut disucții”

”În ianuarie am avut discuţii cu cei de la FCSB, le mulţumesc că s-au gândit la mine, dar atunci nu m-au lăsat cei de la Mediaş să plec. După aceea nu am mai vorbit cu nimeni de la Steaua, am primit o ofertă concretă de la Mediaş şi le mulţumesc că încă mai au încredere în mine. Mi-ar fi plăcut să ajung la FCSB! Ar fi fost frumos, dar nu fac o tragedie din faptul că nu s-a realizat acest transfer, poate aveam şi eu o datorie morală să îmi închei cariera la Mediaş”, a explicat Răzvan Pleșca de ce nu a mai ajuns la FCSB.

”Aveam unele discuţii cu cei de la Steaua chiar şi înainte să meargă domnul Teja acolo, pentru că ei au tot spus încă de anul trecut că îşi mai caută încă un portar cu experienţă. Acum nu am mai păstrat legătura cu domnul Teja, este într-o situaţie puţin mai grea şi nu l-am mai deranjat şi eu. Nu am mai vorbit cu el, îi doresc toate cele bune, îi mulţumim pentru ce a făcut la Mediaş şi ne-a lăsat o impresie foarte bună. Nu prea mai zâmbeşte de când e la FCSB, mă rog, asta e viaţa de antrenor”, a mai spus Pleșca, conform Telekom Sport.

Răzvan Pleșca apară un penalty executat de Alexandru Mitriță în meciul Gaz Metan - U Craiova
Răzvan Pleșca apară un penalty executat de Alexandru Mitriță în meciul Gaz Metan – U Craiova

Gigi Becali a negociat pentru Răzvan Pleșca

În luna ianuarie a acestui an, Gigi Becali a anunțat că a negociat pentru ca Răzvan Pleșca să ajungă la FCSB la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano: “Am negociat cu un portar să-l luăm din vară. Acum nu mai are rost pentru trei luni. Mergem cu Bălgrădean în continuare. E de aici din campionat, portar român. E titular unde joacă acum. Pleșca e, la el mă refer. Așa aș vrea să-l iau, să văd dacă pot. Rămâne în vară liber. În vară vrem să îl dăm pe Vlad să apere și îl aducem pe el”.

La acel moment, Răzvan Pleșca a refuzat să vorbească prea mult despre posibilitatea trecerii la vicecampioana României: “Cu siguranţă nu se va face în această iarnă. La vară vom vedea. Până atunci mai este. Ar fi un transfer important, dar nu ar fi nicio tragedie dacă nu s-ar materializa acest transfer. M-am înţeles foarte bine cu Mihai Teja la Mediaş dar am evitat să îl caut în această perioadă. Şi de sărbători şi de Anul Nou nu îl sun, tocmai în ideea asta de a nu se interpreta că forţez la Steaua sau mă autopropun”.