Fotbal intern

Răzvan Pleșca o vede pe Dinamo în play-off: “Au o revanşă de luat în faţa fanilor” + impresionat de unul dintre colegi după amicalul cu Valladolid: “Poate să joace în La Liga!” VIDEO

15.11.2019 | 12:12
Razvan Plesca o vede pe Dinamo in playoff Au o revansa de luat in fata fanilor  impresionat de unul dintre colegi dupa amicalul cu Valladolid Poate sa joace in La Liga VIDEO
ADVERTISEMENT

Răzvan Pleșca, portarul lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit imediat după meciul amical în compania lui Real Valladolid și a declarat că a fost o experiență unică să joace împotriva formației deținute de Ronaldo „Il Fenomeno”. Totodată, portarul ardelenilor crede că Dinamo are mai multe șanse la play-off decât echipa pentru care evoluează, chiar și în condițiile în care „câinii” nu au mai fost plătiți de două luni.

Răzvan Pleșca a fost impresionat de Valladolid. Crede că Dinamo are mai multe șanse la play-off

Răzvan Pleșca a fost plăcut impresionat de amicalul cu Real Valladolid (0-1), dar crede că Dinamo are mai multe șanse la play-off decât Gaz Metan: „A fost o experiență foarte plăcută. De când am ieșit la antrenamente am simțit o emoție specială, ne bucurăm că am jucat cu o formație atât de puternică precum Valladolid, care joacă în prima ligă din Spania și se duelează cu Real Madrid și Barcelona”. 

ADVERTISEMENT

„Cred că Dinamo este favorită să ajungă în play-off, dar și noi vom trage tare pentru a ne lupta cu ei. Ei sunt favoriți pentru că au o revanșă de luat în fața fanilor și pentru că au un program mai bun decât noi, chiar dacă au probleme la echipă. Ca noi să fim în play-off trebuie să fim constanți în rezultate și să nu mai pierdem atât de ușor puncte”, a mai spus Pleșca.

  • 36 de ani a împlinit Răzvan Pleșca pe 25 noiembrie

Gepostet von Doar Romania am Donnerstag, 14. November 2019

„Pe Albert Popa, colegul meu, îl văd să joace în La Liga”

Răzvan Pleșca a mai declarat că îl vede pe Albert Popa, tânărul poartar al ardelenilor, să facă pasul într-un campionat puternic precum La Liga: „Știam că Ronaldo nu o să vină, dar experiența a fost minunată și plecăm cu amintiri foarte frumoase. Toți jucătorii s-au bucurat pentru că au avut ocazia să joace acest amical. Pe colegul meu Albert Popa să joace într-un campionat precum cel al Spaniei, pentru că este un portar cu foarte multe calități și sunt convins că va avea o carieră frumoasă”.

ADVERTISEMENT

„Tuturor celor tineri le doresc să se țină de treabă și să ajungă la un nivel avansat”, a încheiat Răzvan Pleșca după meciul cu Real Valladolid.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Pleșca, conform transfermarkt.com