Fotbal intern

Răzvan Pleșca, prima reacție după oferta FCSB-ului. Ce zice portarul lui Gaz Metan

05.01.2019 | 08:23
Razvan Plesca prima reactie dupa oferta FCSBului Ce zice portarul lui Gaz Metan
Răzvan Pleşca în Gaz Metan - U Craiova! Reacţia portarului despre oferta făcută de FCSB pentru el

Ioan Mărginean, preşedintele formaţiei din Mediaş, a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă pentru Răzvan Pleşca, iar portarul de la Gaz Metan Mediaş a oferit o primă reacţie despre interesul vicecampioanei pentru el. Goalkeeper-ul se bucură că oficialii “roş-albaştrilor” au discutat despre posibiliatea ca el să ajungă sub comanda lui Mihai Teja la FCSB.

Răzvan Pleşca susţine că nu are mai multe informaţii în legătură cu un posibil transfer al său la vicecampioana României, dar se bucură că o echipă de nivelul FCSB-ului este interesată de el, chiar dacă a ajuns la 36 de ani.

Prima reacţie a lui Răzvan Pleşca despre oferta făcută de FCSB pentru el

“Mă onorează faptul că o echipă mare ca Steaua e interesată de mine, la vârsta pe care o am. Mai multe detalii nu cunosc, sunt în vacanţă şi nu am discutat cu nimeni despre un posibil transfer. Doar am văzut ce a apărut în presă”, a spus Răzvan Pleşca, conform TV Telekom Sport.

Cel care i l-a propus lui Gigi Becali pe Răzvan Pleşca este Mihai Stoica. Directorul sportiv al FCSB-ului i-a transmis afaceristului din Pipera că ar fi indicat să-l cedeze pe Andrei Vlad sub formă de împrumut ca să aibă şanse să apere, iar în locul său să aducă un portar cu experienţă.

Răzvan Pleşca dă indicaţii în meciul jucat de Gaz Metan pe terenul celor de la FC Dinamo Bucureşti
Răzvan Pleşca dă indicaţii în meciul jucat de Gaz Metan pe terenul celor de la FC Dinamo Bucureşti

193 de meciuri a jucat Răzvan Pleşca pentru Gaz Metan Mediaş

În vârstă de 36 de ani, Răzvan Pleşca a ajuns la Gaz Metan Mediaş pe 1 iulie 2010, dar în sezonul 2015 – 2016 a fost cedat sub formă de împrumut la FC Botoşani. Portarul a adunat 193 de meciuri în tricoul echipei din Mediaş. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru Poli Iaşi (31 meciuri) şi FC Botoşani (20 meciuri).

  • 16 meciuri a jucat Răzvan Pleşca în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano
  • 17 goluri a primit Răzvan Pleşca în actuala ediţie din Liga 1 Betano
  • 250.000 de euro este cota lui Răzvan Pleşca, conform transfermarkt.com