Fotbal intern

Scandal în play-off! A predat echipamentul după ultimul meci. „Mă las de fotbal! Președintele face primul 11”. EXCLUSIV

18.06.2020 | 17:27
Scandal in playoff A predat echipamentul dupa ultimul meci Ma las de fotbal Presedintele face primul 11 EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Răzvan Popa, jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a avut un acces de furie după ultimul meci, cel de la Giurgiu, cu Astra, și a părăsit echipa ardeleană.

Din informațiile FANATIK, mijlocașul defensiv de 23 de ani a fost nemulțumit de statutul său la acea partidă, unde a intrat în minutul 92, și a decis să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Popa venise la Gaz Metan în urmă cu un an, când a fost achiziționat definitiv de la Craiova, având contract cu Mediașul până vara viitoare. Nimeni nu a mai izbutit să dea de el de două zile!

Răzvan Popa a predat echipamentul și a plecat de la Gaz Metan Mediaș după ce și-a anunțat colegii că se lasă de fotbal!

Gaz Metan Mediaș, în noua formulă tehnică după sosirea lui Dusan Uhrin junior, a reluat campionatul cu un meci la Giurgiu, cu Astra. Partida s-a disputat luni seara, 15 iunie, și s-a terminat fără goluri.

ADVERTISEMENT

Un scandal a izbucnit în vestiarul Gazului la câteva ore după ce a sosit cehul la echipă. Dar acest scandal se pare că nu are nicio legătură cu antrenorul.

FANATIK a aflat că Răzvan Popa a răbufnit a doua zi după partida în care a fost ultima schimbare a Gazului. A intrat în al doilea minut de prelungire în locul lui Sergiu Buș. Răzvan Popa și-a uimit colegii când i-a anunțat că predă echipamentul și se lasă de fotbal!

ADVERTISEMENT

Popa i-a lăsat pe toți cu gura căscată, fără nicio replică, apoi s-a făcut nevăzut. Nimeni nu a mai dat de el, dar apucase totuși să-și spună păsul foștilor (momentan?) colegi de vestiar.

Răzvan Popa a răbufnit la adresa președintelui Ioan Mărginean: „Nu sunt bătaia de joc a nimănui, să stau aici să mă bage Mărginean în echipă!”

Despre ce a fost vorba? Din informațiile pe care FANATIK le-a strâns din vestiarul celor de la Mediaș, Răzvan Popa era anunțat ca titular pentru deplasarea de la Astra. Chiar așa se și pregătise meciul.

ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte de primul fluier de la Giurgiu, Popa a aflat că rămâne pe bancă. S-a decis schimbarea sistemului de joc, iar el a sărit din schemă. Nu doar el, ci și Paul Costea. Iar surpriza majoră e că aceste modificări ar fi fost făcute de președintele Ioan Mărginean, nu de antrenorul Dusan Uhrin, care abia aterizase la București și a plecat direct la Giurgiu.

Iar această variantă, cu Mărginean „antrenorul” Gazului pentru meciul cu Astra, este susținută de răbufnirea din vestiar a lui Popa. „Gata! Mă las de fotbal! Nu sunt bătaia de joc a nimănui și nu stau eu aici ca să aștept să mă bage Mărginean în primul 11!”. Și dus a fost Popa, pe care nu l-a mai găsit nimeni.

Timp de câteva ore, înainte de publicarea materialului, FANATIK a încercat, pe mai multe căi, să ia legătura cu Răzvan Popa. Nu am izbutit, cum nu reușesc nici colegii săi. „Nu mai știe nimeni nimic de el”, povestesc aceștia.

„Eu nu sunt organ de anchetă să știu unde e Răzvan Popa. Facem prezența două ore pe zi și atât. Noi la Mediaş suntem un club profesionist, organizat pe principii sănătoase. Uite, acum sunt la antrenament, m-am tras deoparte să putem vorbi și pot să vă confirm că Popa nu e la antrenament. Eu mai mult decât să-l sun nu am ce să fac. Nu ținem pe nimeni cu forța. Avem 27 de jucători și nu sunt puțini… Dar poate ne trezim că apare băiatul cu vreun certificat medical și se schimbă datele problemei. Iar despre ce-mi spuneți că a vorbit în vestiar despre mine, eu nu am cunoștință. Voi, FANATIKUL, știți oricum mai multe ca mine” – Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan Mediaș pentru FANATIK

Dusan Uhrin, tehnicianul anunțat exclusiv de FANATIK, a „aterizat” direct la meciul Astra – Gaz Metan 0-0

Dusan Uhrin

, a cărui numire la Gaz Metan a fost dezvăluită exclusiv de FANATIK, nu pare implicat în tot acest scandal. La insistențele președintelui Ioan Mărginean, cehul a venit chiar în după-amiaza întâlnirii și a mers direct la Giurgiu.

A discutat cu colaboratorii săi înainte de partidă, dar la meci a fost prima oară când noii săi elevi au luat contact cu noul lor antrenor. A fost și motivul pentru care atacantul Sergiu Buș a fost pus pe glume la final: „A debutat cu dreptul. Își poate trece deja un punct în CV”

Cehul are momentan un jucător mai puțin în lot, până când Răzvan Popa se va răzgândi sau va fi forțat să se întoarcă la Gaz Metan Mediaș.

  • 250.000 de euro este cota actuală a fundașului de 23 de ani născut la Râmnicu Vâlcea
  • 16 meciuri a disputat Răzvan Popa în tricoul Gazului, 12 în sezonul regulat, 3 în play-off și unul în Cupa României
ADVERTISEMENT