Fotbal intern

Răzvan Popa, scos din lot de Devis Mangia! Fostul fundaş al lui Inter a fost trimis la echipa a 2-a

27.08.2018 | 13:55
Razvan Popa scos din lot de Devis Mangia Fostul fundas al lui Inter a fost trimis la echipa a 2a

FANATIK.RO a aflat că Răzvan Popa a fost scos din lot de Devis Mangia, iar fostul fundaş al lui Inter nu este singurul care a întâmpinat probleme cu antrenorul italian de pe banca tehnică a grupării din Bănie. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost trimis de Mangia la echipa a doua a lui CS U Craiova.

Fostul fundaş al celor de la Inter Milano a intrat în dizgraţia lui Devis Mangia, după ce situaţia din vestiarul celor de la CS Universitatea Craiova a devenit tensionată în urma rezultatelor slabe ale echipei. Răzvan Popa a avut o prestaţie slabă în partida cu FC Botoşani, scor 2-2, iar antrenorul italian l-a schimbat în minutul 67 al partidei din etapa a 3-a, după golurile şi raidurilor moldovenilor lui Costel Enache. În locul internaţionalului român U21 a fost introdus Renato Kelic, iar acesta a rămas titular la CS U Craiova.

Răzvan Popa, scos din lot de Devis Mangia

La finalul meciului CS U Craiova – FC Botoşani, Răzvan Popa a ripostat la adresa lui Devis Mangia, cel care l-a criticat pe fundaşul central pentru jocul slab făcut pe stadionul “Ion Oblemenco”. Astfel, Răzvan Popa a fost exclus din primul unsprezece al Craiovei. La meciul Leipzig – Craiova, scor 3-1, a fost rezervă, în meciul jucat de olteni pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, scor 1-3, a intrat în minutul 82, iar la meciul din returul turul 2 preliminar cu Leipzig, scorf 1-1, şi partida cu Chajina, scor 0-1, n-a fost inclus în lot.

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că Răzvan Popa nu va face parte din lotul lui CS U Craiova pentru meciul cu FC Voluntari, azi, de la ora 21.00, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. De când a ajuns la gruparea finanţată de Mihai Rotaru, Răzvan Popa a jucat în 23 de meciuri şi a fost om de bază în sezonul 2017 – 2018, iar săptămâna trecută a fost văzut în Bucureşti.

Răzvan Popa şi Andrei Cristea în Craiova - Iaşi
Duelul dintre Răzvan Popa şi Andrei Cristea în meciul Craiova – CSM Poli Iaşi

Nicolae Calancea şi Mitrovic au fost excluşi de italian

Nicolae Calancea şi Miodrag Mitrovic sunt alţi doi jucători de la CS U Craiova care au fost excluşi din echipă de Devis Mangia. Deşi cei doi au fost folosiţi de către antrenorul grupării din Bănie în ediţia 2017 – 2018, tehnicianul italian a decis să-l aducă la echipă pe Mirko Pigliacelli, portarul din Peninsulă în vârstă de 25 de ani.

În perioada de mercato din această vară, Devis Mangia i-a adus la echipă pe Mirko Pigliacelli, Matteo Fedele şi Cesar Meza Colli, ultimul ajungând la gruparea din Bănie cu probleme medicale şi nu a debutat până în acest moment în tricoul oltenilor. La CS U Craiova a mai ajuns şi Alexandru Cicâldău, fotbalist pentru care Mihai Rotaru i-a plătit lui Gică Hagi, patronul şi antrenorul echipei FC Viitorul Constanţa, nu mai puţin de 1.000.000 de euro.

Răzvan Popa a ajuns la CS U Craiova pe 30 iunie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Fundaşul a jucat în 2 meciuri pentru echipa naţională a României U21, iar pe parcursul carierei a mai evoluat la echipe precum FCSB U21, Sportul Studenţesc, Inter U19, Real Zaragoza, Burgos CF şi CS U Craiova.

600.000 de euro este cota lui Răzvan Popa, conform transfermarkt.com

Tags: