Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Răzvan Raț, bucuros, dar cu picioarele pe pământ: „E discutabil penalty-ul nostru!”. Ce fotbaliști a remarcat

Răzvan Raț a fost bucuros după calificarea României în optimile de finală ale Campionatului European din Germania, comentând și penalty-ul primit de „tricolori”.
26.06.2024 | 21:45
Razvan Rat bucuros dar cu picioarele pe pamant E discutabil penaltyul nostru Ce fotbalisti a remarcat
Răzvan Raț, bucuros, dar cu picioarele pe pământ. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al naționalei României a spus că penalty-ul obținut de Ianis Hagi, din care Răzvan Marin a marcat, este discutabil, dar amintește și de momentele în care „tricolorii” au fost dezavantajați, ceea ce compensează.

Răzvan Raț, bucuros, dar cu picioarele pe pământ

Răzvan Raț a fost bucuros după remiza obținută de România împotriva Slovaciei, scor 1-1, însă a spus că penalty-ul obținut de Ianis Hagi este discutabil: „E foarte bine că așa a ieșit pentru noi și că ne-a dat penalty și cu VAR, dar penalty-ul e discutabil.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fiu corect, există al doilea contact în careu, dar faultul a venit în afara careului. E complicat de judecat. Aș vrea să mai punctez că fundașul slovac e în cădere, deja merge în altă direcție față de minge.

Nu e că am avut noroc, dar se întorc lucruri care ne-au costat în alte turnee. Ianis Hagi are o repriză foarte bună, a jucat cu prezență, cu personalitate, cu mingea la picior. Mi-a plăcut mult”.

ADVERTISEMENT

„M-a surprins titularizarea lui Ianis!”

„Trebuie să ne uităm și la ce a făcut Niță, pentru că Niță din nou a apărat foarte bine și slovacii chiar au avut câteva ocazii bune. Pe Niță l-aș pune drept cel mai bun fotbalist al meciului, iar ne-a scos.

L-aș sublinia și pe Andrei Rațiu, iar Ianis Hagi a făcut o primă repriză minunată. Eu am fost surprins de titularizarea lui Ianis, mă așteptam să fie titular Vali Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, Mihăilă este genul de fotbalist care îți intră foarte bine de pe banca de rezerve și vine cu un plus de viteză. E o performanță uriașă!

E o performanță uriașă pentru fotbalul românesc, care șchioapătă la nivel de echipe de cluburi, dar chiar și de echipă națională. În ultimii 10-15 ani, suntem destul de șterși. Poate fi o performanță istorică, mai ales că nu ne așteptam”, a mai spus Răzvan Raț, la TV ProTV.

ADVERTISEMENT

„Introducerea lui Pușcaș s-a dorit doar pentru a hărțui apărarea adversarilor, pentru a mai ține de mingi și pentru a fi acolo un om care să le stea mereu în preajmă fundașilor slovaci”, a mai spus Răzvan Raț.

ADVERTISEMENT