Răzvan Raţ, desfiinţat. “E dramatic! Calităţile lui sunt discutabile!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
03/04/2018, 07:55
Răzvan Raţ, desfiinţat. “E dramatic! Calităţile lui sunt discutabile!”

Fundaşul a debutat în tricoul celor de la ACS Politehnica Timişoara în meciul cu Sepsi Osk Sfântu Gheorghe, scor 2-2, dar primul său meci în Liga 1 Betano după 15 ani de pauza nu a fost cu noroc. În prelungirile partidei de pe “Dan Păltinişanu”, Răzvan Raţ a avut o intrare dură asupra lui Kuku, iar internaţionalul român a primit direct cartonaşul roşu. 

Cornel Dinu, fostul selecţioner al echipei naţionale a României şi antrenor la Dinamo Bucureşti, a vorbit despre evoluţia lui Răzvan Raţ, iar acesta a avut numai cuvinte dure la adresa fundaşului român. 

“Raţ este una dintre marile curiozităţi ale fotbalului!”

“L-am ascultat pe Raţ încercând să vorbească limba română. Nu mai spun de dezacorduri, el are doar vreo 400 de cuvinte în lexic, dar ticul acela îngrozitor … El nu cred că ştie că există şi virgula în limba română. Şi sărea aşa mereu, e dramatic, a mai fost şi căpitanul echipei naţionale. Ferească-mă Dumnezeu de astfel de timpuri. Am asistat la acest final nescuzabil pentru Raţ, un jucător cu mare experienţă, dar cu nişte calităţi discutabile. Raţ este una dintre marile curiozităţi ale fotbalului. El este un apărător stânga, a jucat de 100 şi ceva de ori în echipa naţională, deşi el n-a avut niciodată marcaj, n-a avut deposedare.

Am asistat la acest final nescuzabil pentru Raţ, un jucător cu mare experienţă, dar cu nişte calităţi discutabile. Raţ este una dintre marile curiozităţi ale fotbalului. El este un apărător stânga, a jucat de 100 şi ceva de ori în echipa naţională, deşi el n-a avut niciodată marcaj, n-a avut deposedare. Şi acum a făcut un fault de neprivit, înfiorător, tocmai pentru că el are această deprindere de mic să atace mingea şi să nu facă mai mult un filaj. El n-a avut niciodată nici joc de cap. Dar iată că a strâns atâtea meciuri la echipa naţională, profitând şi de lipsa unei concurenţe. Ştefan Radu a refuzat de prin 2007 să mai vină la echipa naţională” , a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Sursă foto: mediafax

Închide ×