Răzvan Raț dezvăluire senzațională! A fost la un pas de un transfer la Real Madrid

Eduard Dimiean   
în Fotbal international
24/11/2020, 20:50
Răzvan Raț dezvăluire senzațională! A fost la un pas de un transfer la Real Madrid
Răzvan Raț dezvăluire senzațională! A fost la un pas de un transfer la Real Madrid (hepta)

Razvan Raț a făcut o dezvăluire senzatională cu privire la unul dintre cele mai mari regrete ale carierei sale, acesta fiind ratarea transferului său la Real Madrid în deceniul trecut.

Fundașul lateral născut la Piatra-Olt a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei de-a lungul carierei sale de 14 ani la nivelul primei reprezentative.

Răzvan Raț a strâns 113 selecții pentru România, fiind titular în marea majoritate a partidelor disputate, și a marcat 2 goluri.

Răzvan Raț dezvăluire senzațională! A fost la un pas de Real Madrid

Într-un interviu pentru blog-ul lui Narcis Răducan, fostul mare fotbalist Răzvan Raț a dezvăluit faptul că a fost la un pas de a ajunge la Real Madrid: “Deși sunt mulțumit de cariera mea, am rămas cu anumite lucruri pe care eu le trec la neîmpliniri. Și anume: ca obiectiv eu aveam setată o finală de Champions League și nu am ajuns decât în sferturi.

Apoi faptul că nu am avut ocazia să joc la un turneu final de campionat mondial și cred că acesta împreună cu faptul că nu s-a concretizat transferul care era așa de aproape  la Real Madrid în 2009 sunt cele mai mari neîmpliniri din cariera mea.”

Întrebat care este orașul său preferat, Raț nu a stat deloc pe gânduri: “Clar Madridul. Este orașul în care m-am simțit cel mai bine din toate punctele de vedere și cred că, dacă Madridul avea ieșire la mare era cel mai bun oraș din Europa.”

Răzvan Raț: “Nu sunt potrivit pentru meseria de antrenor”

Deși a evoluat o mare parte a carierei sale sub comanda legendarului tehnician român Mircea Lucescu, fostul fotbalist al lui Rapid București și Sahtior Donetsk, nu se consideră potrivit pentru meserie de antrenor: “Am declarat-o în multe rânduri că nu sunt potrivit pt o cariera de antrenor și că aș îmbrățișa o mai mult pe cea de manager de club, director sportiv.

Am terminat facultatea de management sportiv și master, acum fac cursuri care sunt predate de UEFA in management de fotbal….mă pregătesc. Vom vedea, în funcție de opțiunile care o sa apară pe parcurs o să fiu sau nu la locul potrivit. Academia Răzvan Raț este cred eu la un nivel bun. Și nu mă refer aici la rezultate dpdv sportiv. Filosofia academiei e una aparte cred și aceea că în primul rând formăm și șlefuim caractere și apoi fotbaliști.

Un mare fotbalist nu poate să ajungă  la cel mai înalt nivel decât pe baza unui caracter foarte de fier și a unei mentalități cu adevărat de învingător. Doar așa poți ajunge în vârful piramidei. Rezultatele dpdv sportiv ( rezultatele meciurilor) nu contează la copii și juniori. Planuri de dezvoltare există și o să le aflați la momentul potrivit.” 

 

Închide ×