Raţ i-a detronat pe Adi Mutu şi Cernat! Ce record a doborât

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
03/04/2018, 17:34
Raţ i-a detronat pe Adi Mutu şi Cernat! Ce record a doborât

Răzvan Raţ a doborât recordurile lui Cernat şi Mutu referitoare la perioada de timp petrecută peste graniţă până a reveni în fotbalul românesc. 

Fundaşul care activează la ACS Politehnica Timişoara a revenit în Liga 1 Betano după 14 sezoane şi jumătate! Adrian Mutu deţinea recordul cu 14 sezoane, urmat de Cernat cu 13 ani şi jumătate.

Raţ, certat după debut

Fundaşul a fost eliminat la prima apariţie în tricoul bănăţenilor, iar Cornel Dinu l-a criticat pe jucător: “L-am ascultat pe Raţ încercând să vorbească limba română. El are doar vreo 400 de cuvinte în lexic, dar are şi un tic îngrozitor. Nu mai spun de dezacorduri. El nu cred că ştie că există şi virgula în limba română. E dramatic. A mai fost şi căpitanul echipei naţionale. Ferească-mă Dumnezeu de astfel de timpuri. Am asistat la acest final nescuzabil pentru Raţ. A făcut un fault de neprivit, înfiorător, tocmai pentru că el are această deprindere de mic să atace mingea şi să nu facă mai mult un filaj.

E un jucător cu mare experienţă, dar cu nişte calităţi discutabile. Raţ este una dintre marile curiozităţi ale fotbalului. A jucat de peste 100 de ori în echipa naţională, deşi el n-a avut niciodată marcaj, n-a avut deposedare şi n-a avut niciodată nici joc de cap. Dar iată că a strâns atâtea meciuri la echipa naţională, profitând şi de lipsa unei concurenţe, pentru că Ştefan Radu a refuzat de prin 2007 să mai vină la naţională”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. CFR – FCSB în 16-imi?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×