Veşti bune pentru Dinamo! "Cred că Raţ va semna!"

Razvan Rat, Dinamo, Ionut Negoita

Dinamo îl va înregimenta pe Răzvan Raş! De ce transferul său va fi util şi cand a mai fost propus lui Ionuţ Negoiţă

Răzvan Raţ se antrenează deja de câteva săptămâni cu Dinamo, iar oficialii clubului încearcă să-l convingă să rămână în Ştefan cel Mare. Şi deşi declaraţiile lor dădeau de înţeles că nu e posibil acest lucru, iată că acum vine prima confirmare oficială a faptului că fundaşul ar putea semna cu roş-albii. 

"Cred că Raţ semnează cu Dinamo. Să vă spun un secret: eu l-am propus când era Miriuţă. El a terminat cu Rayo, l-am sunat pe Vasile Miriuţă şi l-am întrebat: 'De ce nu îl iei pe Raţ?'. Unele transferuri se fac pentru a mări randamentul echipei şi Răzvan Raţ are 113 selecţii la echipa naţională. E un jucător lângă care ceilalţi jucători pot creşte, au ce să vadă la el, a jucat la nivel înalt şi se pregăteşte la vârsta lui", a spus impresarul jucătorului, Florin Manea, la o televiziune de sport. 

"Copiii pot creşte lâgă Raţ"

Răzvan Raţ are 36 de ani şi a jucat ultima oară pentru divizionara secundă spaniolă Rayo Vallecano. Raţ are 113 selecţii pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat şi 2 goluri. "El e mai util acum, pentru că Dinamo vrea să crească copii. Ajută să creşti pe lângă Răzvan Raţ, să te foloseşti de experienţa lui. Uitaţi ce se întâmplă în Italia: sunt cei tineri, care cresc pe lângă Chiallini, pe lângă Pirlo", a mai spus Manea.