Veşti bune pentru Dinamo! “Cred că Raţ va semna!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
14/03/2018, 13:17
Veşti bune pentru Dinamo! “Cred că Raţ va semna!”

Răzvan Raţ se antrenează deja de câteva săptămâni cu Dinamo, iar oficialii clubului încearcă să-l convingă să rămână în Ştefan cel Mare. Şi deşi declaraţiile lor dădeau de înţeles că nu e posibil acest lucru, iată că acum vine prima confirmare oficială a faptului că fundaşul ar putea semna cu roş-albii. 

“Cred că Raţ semnează cu Dinamo. Să vă spun un secret: eu l-am propus când era Miriuţă. El a terminat cu Rayo, l-am sunat pe Vasile Miriuţă şi l-am întrebat: ‘De ce nu îl iei pe Raţ?’. Unele transferuri se fac pentru a mări randamentul echipei şi Răzvan Raţ are 113 selecţii la echipa naţională. E un jucător lângă care ceilalţi jucători pot creşte, au ce să vadă la el, a jucat la nivel înalt şi se pregăteşte la vârsta lui”, a spus impresarul jucătorului, Florin Manea, la o televiziune de sport. 

“Copiii pot creşte lâgă Raţ”

Răzvan Raţ are 36 de ani şi a jucat ultima oară pentru divizionara secundă spaniolă Rayo Vallecano. Raţ are 113 selecţii pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat şi 2 goluri. “El e mai util acum, pentru că Dinamo vrea să crească copii. Ajută să creşti pe lângă Răzvan Raţ, să te foloseşti de experienţa lui. Uitaţi ce se întâmplă în Italia: sunt cei tineri, care cresc pe lângă Chiallini, pe lângă Pirlo”, a mai spus Manea. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×