Life

Răzvan Simion a plâns la TV, chiar de 8 Martie. Un mesaj citit în direct l-a copleșit

Răzvan Simion a plâns la TV, chiar de 8 Martie, după ce a citit un mesaj de la un telespectator pentru mama lui. Totul s-a petrecut în platoul matinalului de la Antena 1.
08.03.2022 | 20:46
Razvan Simion a plans la TV chiar de 8 Martie Un mesaj citit in direct la coplesit
Răzvan Simion, în lacrimi la TV. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion s-a emoționat și a izbucnit în plâns în direct la TV, în cadrul matinalului pe care îl prezintă alături de Dani Oțil.

Răzvan Simion a izbucnit în plâns

Prezentatorul de la Antena 1 este întotdeauna plin de energie și cu zâmbetul pe buze, dar astăzi i-a surprins pe cei din platou. Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi după ce a citit un mesaj din partea unui telespectator, Marian.

ADVERTISEMENT

În ediția de astăzi a emisiunii, fanii au avut posibilitatea să transmită public mesaje pentru mamele lor.

Marian i-a transmis mamei sale câteva cuvinte emoționante de Ziua Femeii și a ținut să-i mulțumească pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut. Tânărul este student la Teologie și a suferit mai multe operații în ultimul deceniu, printre care și un transplant de măduvă.

ADVERTISEMENT

Astfel, i-a mulțumit mamei lui pentru că a fost alături de el și a numit-o “eroină”. Fratele său i-a donat măduvă, așa că Marian i-a mulțumit și lui cu această ocazie.

Mesajul telespectatorului l-a impresionat pe prezentator până la lacrimi. Copleșit de emoții, Răzvan Simion nu a putut citi întregul mesaj. Dani Oțil a încercat să înveselească atmosfera, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

“Nu știu de ce continuăm să facem rubrica asta (n.r. a mesajelor de 8 martie), că ne e foarte greu!”, a spus Răzvan Simion la Neatza cu Răvan și Dani. 

“Și mai opriți aerul condiționat din platou, că ne trage curentul.”, l-a completat Dani Oțil pe colegul său, încercând să readucă o notă pozitivă în platou.

ADVERTISEMENT

Ce dependență are Răzvan Simion

Răzvan Simion a recunoscut că are o nouă dependență, și anume platforma TikTok. Fostul iubit al Lidiei Buble a dezvăluit că petrece mult timp pe rețeaua de socializare și că trebuie să ia măsuri în acest sens.

“Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, ca duminică am terminat Tik-Tok-ul de două ori.

Am așa o panică cand trec de jumătate de TikTok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți.”, a declarat prezentatorul în cadrul matinalului.

ADVERTISEMENT