Răzvan Simion, apariţie surpriză după ce a anunţat că s-a despărţit de Lidia Buble. Cu cine s-a afişat matinalul de la Antena 1

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/06/2020, 11:57
Răzvan Simion, apariţie surpriză după ce a anunţat că s-a despărţit de Lidia Buble. Cu cine s-a afişat matinalul de la Antena 1
Lidia Buble și Răzvan Simion. Sursa foto: spynews.ro

Deși fanii sperau ca zvonurile care dădeau ca sigură despărțirea sa de Lidia Buble să nu fie adevărate, Răzvan Simion a făcut în acest sfârșit de săptămână anunțul pe care nimeni nu ar fi vrut să îl audă. După ce i-a cerut iertare fostei iubite pentru modul în care s-a încheiat relația lor, îndrăgitul realizator al matinalului de la Antena 1 s-a afișat alături de o tânără domnișoară, iar apariția sa i-a luat prin surprindere pe fanii din mediul online.

Răzvan Simion și-a scos fiica în oraș după despărțirea de Lidia Buble

Privind cu atenție imaginea postată pe contul de Instagram, aceștia au realizat, însă, că nu este vorba despre o nouă cucerire. Vedeta postului din trustul Intact a ieșit în oraș alături de Ianca, fiica sa în vârstă de 15 ani, semn că încearcă să aibă din nou o relație strânsă cu cei doi copii. Nu de alta, dar gurile rele spun că i-a cam „uitat” în ultimii ani.

Vedeta Antenei 1 a ieșit în oraș alături de fiica sa. Sursa foto: Instagram
Vedeta Antenei 1 a ieșit în oraș alături de fiica sa. Sursa foto: Instagram

Între timp, Lidia Buble a renunțat să mai urmărească activitatea din mediul online a fostului său iubit și a șters toate pozele cu acesta, ca mai apoi să dezactiveze funcția care permitea fiecărui urmăritor să comenteze la postările sale. Cel mai probabil, blondina își dorește să evite valul de întrebări din partea fanilor.

Mesajul prin care Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine.

Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Copilul râde: “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!” Tânărul cântă: “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace:”Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viața frumoasă, Sufletel!”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram.

Închide ×