Life

Răzvan Simion are cu ce se mândri! Fiica lui, Ianca, a absolvit liceul. Unde va pleca să studieze

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, dar și iubitul său au terminat liceul. Tânăra este foarte mândră de Marco și nu s-a sfiit să arate asta.
01.06.2023 | 17:55
Razvan Simion are cu ce se mandri Fiica lui Ianca a absolvit liceul Unde va pleca sa studieze
Ianca Simion a terminat liceul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion are toate motivele să fie mândru, fiica sa, Ianca, a terminat liceul și urmează să-și continue studiile. În aceeași perioadă a absolvit și Marco, iubitul tinerei, iar aceasta le-a arătat tuturor cât de mult îl iubește.

Ianca Simion a absolvit liceul. Răzvan Simion are de ce să fie mândru

Ianca, fiica lui Răzvan Simion a terminat liceul și a împărtășit în mediul online o fotografie de la festivitatea de absolvire. Tânără a optat pentru o rochie albă, lungă până peste genunchi și pantofi în aceeași nuanță.

ADVERTISEMENT

Părul blond și l-a coafat în bucle lejere, iar machiajul ales a fost unul simplu, dar care i-a pus trăsăturile în evidență. Totodată, tânăra i-a fost alături și iubitului său, Marco, care a terminat studiile în aceeași perioadă.

Ianca Simion este îndrăgostită până peste cap de partenerul său de viață, așa că nu s-a sfiit să se fotografieze în ipostaze tandre, în timp ce se sărutau, scrie libertateapentrufemei.ro. 

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a republicat pe propriul cont de Instagram câteva imagini de la ședința foto pe care Marco a făcut-o înainte de absolvire. Nu s-a rezumat la atât, ci i-a lăsat și două comentarii care demonstrează cât de mult îl place.

„Wow”, a scris Ianca Simion în dreptul fotografiilor. A revenit apoi cu un nou mesaj: „Îmi dai un autograf?”. Iar răspunsul nu a întârziat să apară. „Clar”, i-a transmis iubitul fiicei lui Răzvan Simion acesteia.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu rămâne să studieze în România

Dragostea mare a celor doi a fost aprobată chiar de Răzvan Simion, după ce fiica lui i l-a prezentat pe băiatul pe care îl iubește de mai mulți ani. „Mi l-a adus, încă trăiește. Respiră. Respiră greu, dar respiră”, a declarat vedeta Antena 1 pentru click.ro.

Însă nu se știe dacă relația lor va mai fi la fel după ce Ianca Simion va pleca să studieze în străinătate. Căci tânăra vrea un viitor departe de România. Tatăl său o susține, însă trebuie să fie hotărâtă, căci „nu se poate juca cu bugetul familiei”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara.Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem.

Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă.  (..) Sunt o grămadă de filiere, de consilieri vocaționali.

Oameni care te învață cum să aplici la universitățile de afară, cum să-ți faci dosarul, ce anume să incluzi în el, ce activități extracuriculare să faci. E o chestie interesantă, mult peste ce făceam noi la anii ei”, a spus Răzvan Simion despre planurile de viitor pe care le are fiica lui, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT