Life

Răzvan Simion, executat silit de vecini! Câți bani avea de dat vedeta TV

Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1, a avut mari probleme din cauza vecinilor pe car eîi avea în București, ajungând să fie pus în situația de a fi executat silit de aceștia, din cauza unei datorii la întreținere.
11.09.2021 | 16:29
Razvan Simion executat silit de vecini Cati bani avea de dat vedeta TV
ADVERTISEMENT

Cu ani buni în urmă, pe când Răzvan Simion era căsătorit cu prima lui soție, Diana, locuia alături de copiii lor într-un apartament, într-un bloc din Drumul Taberei din București.

Răzvan Simion, executat silit de vecini

Pe când locuia alături de Diana, fosta lui soție, cu ceva timp înainte să își cumpere casa din Corbeanca, Răzvan Simion a trecut prin clipe dificile din cauza faptului că ”ar fi uitat” să își plătească întreținerea pentru apartamentul din blocul situat în Drumul Taberei din Capitală.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform Wowbiz, vecinii lui Răzvan Simion s-au chinuit, ani la rândul, să recupereze o sumă care, cu siguranță, nu i-ar fi lipsit prea mult matinalului de la Antena 1, dar care le-a provocat mari probleme foștilor locatari ai vedetei TV.

Astfel, conform sursei citate, la un moment dat, Răzvan Simion a fost trimis în judecată pentru a returna banii datorați, a pierdut procesul și, apoi, a fost executat silit pentru suma care i-a fost pretinsă.

ADVERTISEMENT

Culmea este însă că apartamentul cu pricina, parte a partajului cu Diana, prima soție a lui Răzvan Simion, i-a provocat probleme și acesteia, ea fiind chemată în judecată alături de matinalul de la Antena 1.

Ce sumă datora Răzvan Simion asociației de proprietari

Mai exact, asociația de proprietari a blocului în care a locuit Răzvan Simion, l-a chemat pe matinal în instanță și i-au cerut să achite restanțele pe care le-ar fi avut.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Răzvan Simion datora vecinilor săi puțin peste 4.500 de lei, sumă pe care a acumulat-o ca restanță în perioada martie 2016 – aprilie 2018, penalitățile de rigoare – în jur de 1.700 de lei  -, fondul de rulment de 300 de lei și, evident, după ce a pierdut procesul, cheltuielile de judecată în valoare de 1.000 de lei.

Culmea este că, în ciuda faptului că a fost chemat la proces, Răzvan Simion nu a călcat în sala de judecată și nu și-a trimis nici avocatul să îl reprezinte, iar după sentința judecătorilor, nici nu a contestat decizia.

ADVERTISEMENT

E adevărat, nici nu a plătit, deși era obligat legal, așa că vecinii lui Răzvan Simion au decis să îl execute silit, lucru care s-a și întâmplat, într-un final, matinalul plătind suma pentru care s-a judecat cu asociația de proprietari a blocului în care locuise.

Răzvan Simion, relație serioasă cu o vedetă Pro TV

După despărțirea de Lidia Buble, simpaticul matinal al Antenei 1 nu a petrecut prea mult timp singur, Răzvan Simion legând o relație cât se poate de serioasă cu o vedetă Pro TV, o tânără de 31 de ani car es-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Visuri la Cheie de la postul concurent.

Relația lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan pare să meargă, momentan, ca pe roate, cei doi fiind, de ceva vreme încoace, nedespărțiți, petrecându-și vacanțe romantice departe de București, căutând, la modul evident, liniștea pe care Bucureștiul cu agitația lui nu le-o poate oferi.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, a scris Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, în prezentarea ei, pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT