Life

Răzvan Simion, gânduri serioase cu Daliana Răducan. Vrea să fie tată din nou?

Răzvan Simion și Daliana Răducan au o legătură foarte frumoasă care durează de circa un an, prezentatorul de la Antena 1 vorbind deja despre momentul când va fi din nou părinte.
19.05.2021 | 21:24
Razvan Simion ganduri serioase cu Daliana Raducan Vrea sa fie tata din nou
ADVERTISEMENT

Vedeta are o relație serioasă și solidă cu fostul designer de la „Visuri la cheie”, o tânără în vârstă de 29 de ani. Cei doi se iubesc foarte mult și nu se mai ascund de ochii lumii sau lumina reflectoarelor.

Matinalul de la Neatza este îndrăgostit lulea de actuala parteneră de viață, Daliana Răducan, cu care a mers recent la nunta colegului său, Dani Oțil cu modelul Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducanu vor să fie părinți? Ce a declarat prezentatorul

Răzvan Simion nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita sa, frumoasa Daliana Răducan, care l-a cucerit iremediabil. Vedeta de la Antena 1 și bruneta locuiesc de ceva vreme împreună, iar acum se gândesc să devină părinți.

Dezvăluirea a fost făcută de matinal, în urma unei discuții avute cu Dani Oțil, cel care i-a atras atenția asupra costumului purtat în dimineața respectivă în emisiunea pe care o moderează împreună de ani buni.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios prezentatorul TV a vorbit despre posibilitatea de a fi tată din nou, el având deja doi copii din căsnicia cu Diana Simion, care în momentul de față locuiesc la Timișoara.

Dani Oțil i-a atras atenția lui Răzvan Simion să nu murdărească costumul pe care-l va purta la botezul fiului său și al Gabrielei Prisăcariu, clipă în care fostul iubit al Lidie Buble a aruncat bomba.

ADVERTISEMENT

„Dai pe ăsta smoothie și ce îți iei la botez? Nu te mai chem să știi!”, i-a spus Dani Oțel colegului său de emisiune.

„M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că dacă fac un copil…”, a fost răspunsul lui Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Are și timp…”, a completat Dani Oțil, în timp ce fostul partener de viață al Lidiei Buble a ținut să mai adauge că la el durează numai trei luni să devină părinte.

Răzvan Simion, îndrăgostit lulea de Daliana Răducan

Matinalul de la Antena 1 se declară un bărbat împlinit și fericit în compania iubitei sale, Daliana Răducan, care l-a făcut să o uite complet pe Lidia Buble. Prezentatorul și cântăreața au fost împreună 5 ani, blondina fiind singură în prezent.

Artista se concentrează pe carieră, în curând putând fi urmărită în competiția Asia Express, în timp ce managerul ei este axat pe viața de cuplu și pe sentimente.

„Găsește pe cineva care…” și „Arhitecta sufletului meu” sunt cele două descrieri lăsate de Răzvan Simion pe rețelele de socializare legat de actuala relație.

ADVERTISEMENT