Life

Răzvan Simion îl ironizează pe Dani Oțil, nemulțumit că a plecat flămând de la nunta lui: „El a vrut tradițional românesc, cu mititei, cu o sarma”

Replica lui Răzvan Simion pentru Dani Oțil, care s-a plâns că a plecat nemâncat de la nunta lui: „El a vrut tradițional românesc, cu mititei, cu o sarma”
22.06.2024 | 13:25
Razvan Simion il ironizeaza pe Dani Otil nemultumit ca a plecat flamand de la nunta lui El a vrut traditional romanesc cu mititei cu o sarma
Răzvan Simion îl ironizează pe Dani Oțil, nemulțumit că a plecat flămând de la nunta lui. Foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ce Dani Oțil a mărturisit că a plecat flămând de la nunta bunului său prieten, Răzvan Simion îi dă un raspuns pe măsură. El a explicat în detaliu cum au ales meniul și ce preparate au servit invitaților.

Răzvan Simion îl ironizează pe Dani Oțil, nemulțumit că a plecat flămând de la nunta lui

Răzvan Simion i-a dat replica lui Dani Oțil, co-prezentatorul de la Neatza, care a plecat nemulțumit de preparatele servite la nunta lui cu Daliana Răducan. Ce a declarat prezentatorul TV, în apărarea sa?

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan au decis să își unească destinele într-un eveniment intim, pe data de 8 iunie. Cei doi și-au dorit să organizeze nunta la etajul 25 al unei clădiri din București pentru a se bucura de o priveliște și o atmosferă similară cu cea din New York. Locația a avut o capacitate limitată de 56 de locuri, motiv pentru care mirii au invitat doar familia și prietenii foarte apropiați

Nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei a fost un eveniment simplu și elegant, organizat cu mult bun gust. Au adoptat un dress code de tipul black tie, unde domnii au purtat papioane, iar doamnele au strălucit în rochii de seară. Nu s-a cântat muzică românească, ci au avut o trupă de jazz.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, nemulțumit de preparatele servite la nunta lui Răzvan Simion

La nuntă, Dani Oțil a fost prezent alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu, ambii arătând impecabil. După eveniment, în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani a făcut câteva comentarii amuzante despre meniul de la nunta bunului său prieten.

El a sugerat că ar fi fost binevenită și puțină pâine alături de preparatele sofisticate, indicând că el și alți invitați nu s-au săturat pe deplin.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Răzvan a venit cu replica pentru comentariile făcute de Dani Oțil, într-un interviu acordat celor de la Cancan. El spune că la cină au fost doar preparate alese. „120 de grame avea vita, dacă și aia e mică… Ce să zic, a fost un tasting menu, a fost mai mult un dinner gala decât o nuntă.

Au fost foarte multe rânduri de aperitive, carpacio, nu e dânsul obișnuit. El a vrut mai tradițional românesc, cu mititei, cu o sarma. Nu a fost cazul. Dânsul nu apreciază, e de la Reșița. Și eu sunt de la Reșița, dar 500 de kilometri mai înspre centru.

ADVERTISEMENT

Știu să apreciez o vită făcută pe cuptor Josper. Am auzit, nici nu eram acolo. Ai văzut, că nici nu zice de față cu mine”, a spus Răzvan Simion pentru Cancan.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat