Life

Răzvan Simion încă suferă după Lidia Buble: „Diavolul mi-a șoptit la ureche”

07.07.2020 | 18:45
Razvan Simion inca sufera dupa Lidia Buble Diavolul mia soptit la ureche
Răzvan Simion încă n-a trecut peste separarea de Lidia Buble. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion încă se gândește la Lidia Buble, iar faptul că și acum se adună după despărțirea de cântăreață reiese dintr-un mesaj cu tâlc pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Răzvan Simion încă n-a trecut de despărțirea de Lidia Buble

Matinalul de la Antena 1, care a făcut publică despărțirea de artistă, cerându-i iertare pentru că nu a făcut-o atât de fericită pe cât aceasta merita, a revenit cu un mesaj care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii lui.

ADVERTISEMENT

„Diavolul mi-a șoptit la ureche: ”Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ”Pe care”, a postat prezentatorul de la Antena 1.

„Astăzi, Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit”, a fost mesajul adresat de Răzvan Simion în momentul în care s-a aflat despre s epararea de Lidia.

ADVERTISEMENT

Lidia, ieșire nervoasă la adresa presei care a făcut-o celebră

Despărțirea dintre cântăreață și Răzvan s-a produs chiar înainte de ziua de naștere a frumoasei blondine.

Imediat după ce subiectul a căpătat amploare în presa mondenă, Lidia a izbucnit și a cerut să fie lăsată în pace.

ADVERTISEMENT

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a scris artista pe internet după ce tabloidele scriau aproape oră de oră despre despărțirea de Răzvan Simion.

Momentan, fiecare își vede de drumul său, însă n-ar fi exclus ca peste ceva timp cei doi să revină la senimente mai bune și să redevină cuplul invidiat care a fost cândva.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre cei doi nu a dezvăluit motivele reale ale despărțirii, aceștia cantonându-se în tot felul de pilde și vorbe de duh din care nu se înțelege mare lucru.

 

ADVERTISEMENT
Tags: