Life

Răzvan Simion, îndrăgostit la doar 2 luni de la despărțirea de Lidia Buble. Ea este noua iubită a matinalului

02.09.2020 | 10:45
Razvan Simion indragostit la doar 2 luni de la despartirea de Lidia Buble Ea este noua iubita a matinalului
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Lidia Buble au anunțat despărțirea în urmă cu două luni, însă prezentatorul nu a stat mult pe gânduri și s-a cuplat cu o altă femeie.

Astfel, prezentatorul de la Neatza și-a făcut o nouă iubită, însă de această dată încearcă să o țină departe de ochii lumii și nu face declarații despre cea care l-a făcut să creadă din nou în dragoste.

ADVERTISEMENT

Din păcate, divorțul de fosta lui soție, Diana Simion, nu a meritat, căci, până la urmă, după cinci ani de relație, acesta s-a despărțit de Lidia Buble, de care era înnebunit la începutul relației. Diferențele dintre cei doi și-au spus până la urmă cuvântul.

Răzvan Simion, alături de o brunetă la Istanbul

Într-un hotel de lux din Istanbul, prezentatorul de la Neatza a fost fotografiat cu o brunetă alături de care a avut parte un sejur de câteva zile. Tânăra este noua iubită a matinalului, alături de care a mai fost surprins și în urmă cu o lună, după ce i-a dus un pachet cu mâncare acasă.

ADVERTISEMENT

Libertatea.ro a publicat mai multe imagini cu fostul iubit al Lidiei Buble împreună cu bruneta misterioasă care îi ține locul pe post de iubită cântăreței.

Dacă până acum a fost deschis cu viața personală, de la anunțul în care povestea despărțirea de Lidia Buble și până în prezent, Răzvan Simion nu mai dă niciun indiciu despre relațiile sale amoroase, dacă mai are în plan vreo împăcare cu artista sau că și-a refăcut viața.

ADVERTISEMENT

În spațiul public, tot mai multe indicii au apărut despre faptul că prezentatorul de la Antena 1 nu mai suferă și că se află într-o stare foarte bună din punct de vedere emoțional, iar drept dovadă stau imaginile cu el și noua iubită, semn că despărțirea de Lidia s-a întâmplat cu ceva timp în urmă.

S-au despărțit după cinci ani de relație

Criticați pentru relația adulteră pe care au avut-o și trecuți prin focurile iadului, cum s-ar zice, pentru că s-au iubit în timp ce prezentatorul era căsătorit cu Diana Simion, mama celor doi copii ai lor, iată că relația lor de iubire nu a durat o veșnicie. Diferențele culturale dintre cei doi și-au spus cuvântul. Lidia Buble are 27 de ani și își dorește să fie nevastă și să facă copii, dar și să petreacă nopțile prin locații exclusiviste, ceea ce pentru Răzvan Simion nu mai poate fi o alternativă.

ADVERTISEMENT

Trecut printr-un divorț de cea care i-a fost soție 15 ani, prezentatorul de la Neatza a prins din nou curaj în dragoste chiar dacă relația de cinci ani cu Lidia Buble a trecut la u stadiul profesional.

ADVERTISEMENT