Life

Răzvan Simion, îndrăgostit lulea de Daliana Răducan. Ce declarație de dragoste i-a făcut

Răzvan Simion iubește cu patos și intensitate maximă de când a apărut în viața sa Daliana Răducan. Urarea emoționantă făcută de vedeta de la Antena 1.
29.08.2022 | 10:26
Razvan Simion indragostit lulea de Daliana Raducan Ce declaratie de dragoste ia facut
Răzvan Simion, sentimente intense pentru Daliana Răducan. Mesajul postat de vedetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Neatza este îndrăgostit lulea de partenera sa de viață, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ce declarație de iubire i-a făcut vedeta de ziua de naștere, serbată pe 28 august.

Răzvan Simion, sentimente intense pentru Daliana Răducan. Mesajul postat de vedetă

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta de la Antena 1 demonstrează acest lucru prin fiecare postare pe care o face legat de iubita sa.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțină vreme matinalul a făcut o declarație de dragoste extrem de sinceră și emoționantă, în care a vorbit despre diferențele dintre el și actuala parteneră, fostul arhitect al emisiunii Visuri la cheie, de la Pro TV.

Urarea are legătură și cu ziua de naștere a frumoasei brunete, care a împlinit 32 de ani în data de 28 august.

ADVERTISEMENT

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile care ne despart. Altfel… milioane de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Mesajele nu au întârziat să apară atât din partea persoanelor publice, cât și din partea fanilor, care se bucură de fiecare dată când prezentatorul de la Neatza distribuie imagini cu partenera sa de viață, Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan, planuri de viitor

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună de circa 2 ani și sunt foarte fericiți, dovadă că au planuri de viitor. Vedeta nu exclude posibilitatea să se căsătorească a doua oară sau să devină tată din nou.

Prezentatorul se consideră un bărbat împlinit, viața sa schimbându-se radical de când a cunoscut-o pe brunetă. Au fost multe lucruri în comun, printre acestea numărându-se pasiunea pentru călătoriile peste hotare.

ADVERTISEMENT

Cei doi obișnuiesc să meargă des în vacanțe în străinătate, recent întorcându-se din Maroc. Răzvan Simion și Daliana Răducan au rămas cu amintiri frumoase și de neuitat.

ADVERTISEMENT