Life

Răzvan Simion iubește femeile tinere. Ce diferență este între el și Daliana Răducan, actuala iubită

20.04.2021 | 21:00
Razvan Simion iubeste femeile tinere Ce diferenta este intre el si Daliana Raducan actuala iubita
Răzvan Simion iubește femeile tinere. Ce diferență este între el și Daliana Răducan, actuala iubită. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion (40 de ani) iubește femeile tinere, dovadă că actuala parteneră de viață are o vârstă mult mai mică decât el. Daliana Răducan, iubita prezentatorului de la Antena 1, este puțin mai mare decât Lidia Buble. 

Vedeta s-a iubit timp de 5 ani cu frumoasa blondină în vârstă de 27 de ani, iar acum are o parteneră de vârstă apropiată. Mai exact, gazda de la Neatza iubește o femeie cu 11 mai mică decât el, actuala iubită abia trecând pragul de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Se pare că diferența de vârstă dintre Răzvan Simion și femeile din viața sa nu constituie deloc o problemă. Prezentatorul nu ține cont de acest mic detaliu și este cât se poate de fericit și împlinit de aproape un an, alături de Daliana Răducan.

Răzvan Simion, iubită tânără. Ce vârstă are partenera sa, Daliana Răducan

Daliana Răducan este cunoscută pentru colaborarea avută cu emisiunea „Visuri la cheie” de la Pro TV. Tânăra s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor și a început propria afacere, fiind pasionată de design interior și de artele frumoase.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. 

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, scria iubita lui Răzvan Simion pe blogul personal în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă adoră să călătorească și a vizitat până acum foarte multe țări din Europa. Tânăra a avut parte de concedii și alături de Răzvan Simion, încă de la începutul relației amoroase cei doi fiind văzuți într-o zonă turistică de la munte.

Prezentatorul și partenera sa de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de circa 10 luni, drumurile lor întâlnindu-se la scurt timp după separarea vedetei de Lidia Buble. Răzvan Simion și artista au rămas în relații bune, fiind prieteni în prezent.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Răzvan Simion este în continuare managerul cântăreței din Deva, fanii frumoasei blondine sperând și acum că vor reveni la gânduri mai bune.

ADVERTISEMENT
Tags: