Life

Răzvan Simion, mesaj legat de Klaus Iohannis. Ce a postat prezentatorul de la Antena 1

Răzvan Simion a postat un mesaj legat de Klaus Iohannis. Prezentatorul a surprins o replică amuzantă la postarea președintelui, după căderea Guvernului Cîțu.
06.10.2021 | 14:33
Razvan Simion mesaj legat de Klaus Iohannis Ce a postat prezentatorul de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a postat, pe rețelele sociale, un mesaj în legătură cu Klaus Iohannis. În cursul zilei de ieri au avut loc schimbări în lumea politică, după ce Guvernul condus de Florin Cîțu a picat.

Ulterior, Klaus Iohannis și-a exprimat dezamăgirea față de colegii politicieni pentru criza prin care trece România. Zeci de mii de utilizatori au comentat la mesajul postat pe Facebook de președintele țării.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au comentat se numără și magicianul Robert Tudor, prezent săptămânal la matinalul de la Antena 1. Răzvan Simion s-a amuzat și el pe seama comentariului magicianului, care a strâns, între timp, peste 14.000 de reacții.

Răzvan Simion a postat un mesaj legat de postarea lui Klaus Iohannis, după căderea Guvernului

Marți, Guvernul condus de Florin Cîțu a picat, în urma unei moțiuni de cenzură. Klaus Iohannis și-a exprimat dezamăgirea față de colegii săi din politică și a postat un mesaj dur pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mesajul președintelui a strâns peste 30.000 de comentarii, printre care și cel al lui Robert Tudor, îndrăgitul magician care este prezent săptămânal în platoul Neața cu Răzvan și Dani.

Magicianul i-a amuzat pe internauți cu comentariul său. Acesta a spus că nici măcar el nu poate face un truc magic pentru a îmbunătăți situația din lumea politică.

ADVERTISEMENT

„Nici măcar eu nu vă pot ajuta, domn’ președinte!”, a fost mesajul magicianului Robert Tudor, apreciat de zeci de mii de persoane și cu peste 400 de comentarii.

Amuzat de ce a scris colegul său, Răzvan Simion a postat pe rețelele sociale o captură de ecran cu comentariul magicianului, în dreptul căreia a scris „Al nostru”.

ADVERTISEMENT
Răzvan Simion, reacție Klaus Iohannis
Răzvan Simion, reacție după ce magicianul Robert Tudor a comentat la postarea lui Klaus Iohannis. Sursa foto: Instagram

Mesajul transmis de Klaus Iohannis după căderea Guvernului Cîțu

Klaus Iohannis a postat un mesaj dur pe pagina de Facebook după ce Guvernul Cîțu a picat. Șeful statului este dezamăgit de parlamentari și de situația în care se află România.

„Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este „criză”. Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării.

Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR.

Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor.

Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare”, a scris președintele României.

ADVERTISEMENT