Life

Răzvan Simion nu se mai ascunde. Cum a fost surprins alături de noua iubită

11.01.2021 | 15:26
Razvan Simion nu se mai ascunde Cum a fost surprins alaturi de noua iubita
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion nu-și mai ascunde sentimentele pentru actuala iubită, fiind surprins tot mai des în prezența frumoasei brunete care i-a furat inima. Matinalul de la Antena 1 a dat-o definitiv uitării pe cântăreața Lidia Buble. 

Prezentatorul de la „Neatza” se iubește cu o tânără încă de la despărțirea de blondină, semn că separarea nu a fost una dureroasă pentru el. Vedeta a trecut peste relația de cinci ani avută cu artista și își vede mai departe de viața sa privată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Răzvan Simion nu se sfiește să fie tandru în public cu partenera sa de viață, în urmă cu puțin timp fiind surprins alături de brunetă în plină stradă. Cei doi îndrăgostiți au apărut ținându-se de mână,dovadă că nu mai ascund relația amoroasă.

Răzvan Simion, de mână cu actuala iubită. Prezentatorul nu o mai ține ascunsă

Răzvan Simion a încercat să țină povestea de dragoste secretă o perioadă bună de timp, însă se pare că în momentul de față este gata să le arate tuturor cine este și cum arată femeia care i-a furat inima în urmă cu mai bine de jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator TV și frumoasa brunetă au fost surprinși împreună de mai multe ori, chiar și într-o vacanță la munte, în urmă cu numai câteva luni, însă cu toate acestea vedeta nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului.

Chiar și așa vedeta și bruneta se afișează în public tot mai frecvent de la separarea lui Simion de Lidia Buble, care a avut loc în iulie 2020. Toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, dar iată că drumurile lor s-au despărțit brusc, fără a divulga motivul real.

ADVERTISEMENT
Răzvan Simion se iubește cu o focoasă brunetă
Răzvan Simion se iubește cu o brunetă. Relația lor durează de aproape 6 luni. Sursa foto: spynews. Colaj: Fanatik

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine.

ADVERTISEMENT

Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, anunța Răzvan Simion separarea de Lidia Buble, mesajul fiind șters ulterior de pe Instagram.

Moderatorul de la Antena 1 nu a stat prea mult pe gânduri și s-a îndrăgostit rapid. La numai două luni de separarea de Lidia Buble, Răzvan Simion era filmat în timp ce ieșea din casa unei roșcate misterioase, iar ulterior a apărut tot mai mult alături de brunetă, care îi este iubită în prezent.

ADVERTISEMENT
Tags: