Life

Răzvan Simion, omagiu pentru Alexandru Arșinel, în direct. Ce amintiri îl leagă de regretatul actor și Stela Popescu

Moartea regretatului Alexandru Arșinel l-a lăsat îndurerat și pe Răzvan Simion. Vedeta Antena 1 i-a adus un ultim omagiu actorului la Neatza.
30.09.2022 | 13:11
Razvan Simion omagiu pentru Alexandru Arsinel in direct Ce amintiri il leaga de regretatul actor si Stela Popescu
Răzvan Simion deplânge moartea lui Alexandru Arșinel. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață, multe persoane publice au reacționat și și-au exprimai regretul pentru pierderea marelui actor. În ediția de vineri, 30 septembrie 2022, Răzvan Simion i-a adus un ultim omagiu artistului, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

Răzvan Simion, omagiu pentru Alexandru Arșinel. Ce amintiri îl leagă de marele actor și de Stela Popescu

Vestea că Alexandru Arșinel s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet pentru români. Fie că l-au cunoscut de la teatru și de la televizor sau i-au fost colegi, mulți au ținut să-ia aducă artistului un ultim omagiu. Romică Țociu, Mirela Vaida sau Dan Negru sunt doar câteva dintre numele celebre care deplâng moartea actorului. 

ADVERTISEMENT

Nici Răzvan Simion nu a putut sta departe de subiect. În ediția de vineri, 30 septembrie 2022, a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani prezentatorul și-a exprimat părerea de rău pentru pierderea lui Alexandru Arșinel.

Fostul iubit al Lidiei Buble și-a amintit că, în trecut, a avut ocazia să participe la un show alături de Alexandru Arșinel și Stela Popescu, unul dintre cele mai iubite cupluri de comedie de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Cei doi au început să joace împreună după ce Ștefan Bănică Sr. a avut o problemă și nu a mai putut urca pe scenă, fiind înlocuit de Alexandru Arșinel.

„În viața pierdem ani, iar la moarte cerșim clipe”

Zeci de ani au fost de nedespărțit, iar actorul nu și-a revenit niciodată complet după moartea bunei sale prietene. Răzvan Simion a dezvăluit ce a învățat de la Stela Popescu și Arșinel.

ADVERTISEMENT

„Mă mulțumește gândul că pot să aduc un omagiu unor oameni pe care i-am cunoscut acum foarte mulți ani, cu mine, Dani și Vlăduț.

Am fost la o emisiune care se numea Sare și piper cu Stela Popescu, atât de dragă nouă, cea care a plecat acum ceva timp. Și cu Alexandru Arșinel, el se prezenta Alexandru Parșivel, avea un moment de intrare.

ADVERTISEMENT

Prima noastră emisiune de gen,  făceam echipă atunci cu Laura Stoica. Am învățat să nu mai judecăm oamenii după activitățile pe care le au ca pământeni în locurile astea si sa-i judecam pentru ce lasă în urmă.

În viața pierdem ani, iar la moarte cerșim clipe. A plecat ieri Alexandru Arșinel…”, a spus prezentatorul Antena 1, citat de SpyNews. 

ADVERTISEMENT