Life

Răzvan Simion, reacție neașteptată după apariția fotografiilor cu Lidia Buble și Costin Gheorghe: ”Grijile s-au dus”

13.10.2020 | 20:23
Razvan Simion reactie neasteptata dupa aparitia fotografiilor cu Lidia Buble si Costin Gheorghe Grijile sau dus
ADVERTISEMENT

Imaginile apărute în cursul zilei de ieri cu Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe în ipostaze tandre au făcut furori în mediul online, iar internauții au așteptat cu nerăbdare reacția lui Răzvan Simion cu privire la acest subiect.

În urmă cu o zi, au fost făcute publice câteva fotografii cu Lidia Buble, care părea mai fericită ca oricând în brațele altui bărbat. Frumoasa blondină era suspect de apropiată de fotbalistul Costin Gheorghe și avea zâmbetul până la urechi lângă fostul concurent de la Exatlon.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la apariția imaginilor controversate, a venit și răspunsul lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la Antena 1 a postat o melodie pe contul său de Instagram, alături de un mesaj subtil.

Răzvan Simion, reacție neașteptată după apariția fotografiilor cu Lidia Buble și Costin Gheorghe

Lidia Buble este o artistă foarte controversată în ultima perioadă, mai ales după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. Despre cântăreața s-a vehiculat, ulterior, că ar avea o relație cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie, iar acum a uimit pe toată lumea, după ce au apărut în presă fotografii cu ea în ipostaze intime alături de fratele Elenei Gheorghe.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Vino /Du-te ? #maine #premiera #neatzacurazvansidani

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Se pare că imaginile respective ar fi fost făcute în vara anului trecut, motiv pentru care internauții au fost foarte curioși să afle și părerea lui Răzvan Simion, părere care nu a încetat să apară. De dimineață, prezentatorul a postat o melodie de-a trupei Holograf pe contul său de Instagram, stârnind amuzamentul urmăritorilor. Mesajul piesei este unul subtil, cu trimitere la fosta sa iubită: ,,Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”.

Fotbalistul Costin Gheorghe este o fire mai discretă și a decis să fie rezervat în declarațiile referitoare la publicarea fotografiilor cu el și Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

„Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a afirmat public Costin Gheorghe.