Life

Răzvan Simion, reacție neașteptată după ce Lidia Buble s-a afișat cu Cornel Ilie. Ce a postat pe Instagram

05.10.2020 | 11:47
Razvan Simion reactie neasteptata dupa ce Lidia Buble sa afisat cu Cornel Ilie Ce a postat pe Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a avut o reacție neașteptată după ce Lidia Buble s-a afișat cu Cornel Ilie, alături de care a lansat o piesă nouă și un videoclip.

Răzvan Simion, fanul melodiei lansate de Lidia Buble cu Cornel Ilie

Cei doi au fost invitați recent la „Neața cu Răzvan și Dani”, iar fostul iubit al cântăreței a vrut să marcheze momentul câteva zile după uimindu-și fanii.

ADVERTISEMENT

Răzvan a făcut un comentariu legat de noua colaborare a fostei sale partenere și a spus despre noua melodie că este un super hit.

„Este un superhit”, a scris Răzvan Simion în limba engleză pe Instastory, postând și link-ul către videoclipul celor două vedete.

ADVERTISEMENT

Despre relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk presa a tot speculat în ultima vreme, însă nu e altceva decât o strategie de marketing (nu se știe din partea cui) deoarece între cei doi nu e nimic altceva decât o colaborare muzicală.

Lidia și solistul de la Vunk, doar prieteni și colegi de breaslă

Scenele surprinse în videoclip, unele destul de intime, fac parte din scenariu și semnifică nimic. În viața reală, Lidia și Cornel sunt doar prieteni.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Lidiei nu a vrut să vadă clipul, lansat la matinal, așa că a părăsit platoul de la Antena 1, imaginile extrem de apropiate dintre artistă și Cornel fiind de nedigerat pentru prezentator.

Cu toate acestea, Răzvan le urează succes celor doi și se pare că îi place și lui melodia din moment ce a promovat-o pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, fanii celor doi muzicieni sunt plăcut impresionați de colaborarea acestora și o felicită pe Lidia pentru că a ales să scoată o astfel de piesă cu solistul trupei Vunk.

„În sfârșit, este o melodie de calitate în trending” și “Lidia, am mai spus-o, acest gen de muzică te caracterizează foarte mult, femeie delicată, femeie sensibilă, iubesc acest gen de muzică, îți pune în evidență potențialul tău! Vunk, frumoasă voce ai omule, te cuprinde cu totul”, e unul dintre comentariile postate de internauți.

răzvan simion
Răzvan Simion o promovează pe fosta iubită pe Instagram
ADVERTISEMENT