Life

Răzvan Simion, relații pe bandă rulantă după separarea de Lidia Buble? Care este adevărul

09.03.2021 | 12:03
Razvan Simion relatii pe banda rulanta dupa separarea de Lidia Buble Care este adevarul
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și-a deschis sufletul și a spus adevărul despre relațiile avute după separarea de cântăreața Lidia Buble, după 5 ani de relație. Prezentatorul a spus cu câte femei s-a iubit în ultimul an. 

Vedeta de la Antena 1 a fost cuplată adesea cu multe femei după despărțirea de frumoasa blondină, în ultimele zile fanii fiind convinși că se iubește cu colega sa de emisiune, Ramona Olaru. În plus, în aceeași zi a fost cuplat și cu Alexandra Stan, care a recunoscut că îl place.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Lidiei Buble spune că viața sa începe să fie extrem de interesantă și asta pentru că, potrivit zvonurilor, Răzvan Simion schimbă partenerele de viață pe bandă rulantă după ce a pus capăt poveștii de iubire avute cu artista din Deva.

Răzvan Simion, totul despre relațiile sale. Cu câte femei a fost cuplat

„Am rezolvat problema și cu 8 martie. Eu ieri am trecut printr-o zi în care schimbat trei relații: una cu Ramona, una cu Alexandra Stan și încă una. Deci, trei relații într-o zi.

ADVERTISEMENT

A fost foarte interesant, la fiecare oră mi se schimba partenera. A fost ca weekend-ul ăsta când am schimbat trei anotimpuri”, a spus Răzvan Simion în emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil.

În momentul de față prezentatorul de la Antena 1 are o relație asumată cu o frumoasă brunetă, în compania căreia a fost văzut de mai multe ori. Cei doi au început relația la scurt timp după ce moderatorul și vedeta au pus punct poveștii.

ADVERTISEMENT

Potrivit viva.ro, noua iubită a lui Răzvan Simion este Daliana Răducan, care nu este deloc străină de televiziune. Bruneta a lucrat în echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, unde a fost arhitect și designer de interior.

Cei doi îndrăgostiți nu au făcut nicio declarație despre povestea lor de iubire, cea care i-a dat de gol fiind fiica prezentatorului, Ianca, care s-a fotografiat cu noua parteneră a tatălui său undeva la un restaurant, în oglindă.

ADVERTISEMENT

Se pare că Răzvan Simion și Daliana Răducanu sunt împreună din vara lui 2020, însă abia acum și-au făcut publică relația.

ADVERTISEMENT
Tags: