Life

Răzvan Simion, replici acide la adresa lui Cheloo, la iUmor: ”Am încercat să uit”

Răzvan Simion, afirmații neașteptate despre Cheloo, la iUmor. Ce a mărturisit prezentatorul matinalului de la Antena 1.
18.11.2022 | 18:05
Razvan Simion replici acide la adresa lui Cheloo la iUmor Am incercat sa uit
Răzvan Simion, afirmații neașteptate despre Cheloo, la iUmor. Ce a mărturisit prezentatorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Colegul lui Dani Oțil are câteva replici acide pentru unul dintre jurații emisiunii de glume. Vedeta a vorbit despre ziua în care a luat parte la filmările show-ului și a stat la masă alături de Delia, Costel Bojoc și Cheloo.

Răzvan Simion, afirmații neașteptate despre Cheloo, la iUmor. Ce a mărturisit prezentatorul

Răzvan Simion l-a luat la roast pe Cheloo, glumind pe seama momentelor în care au stat la masa juriului de la iUmor. Prezentatorul de la Neatza nu a uitat nici de echipa de producție și nici de colegii cunoscutului artist.

ADVERTISEMENT

„Poate Cheloo vă pare un om enervant, dar vă spun din tot sufletul, chiar așa este!

A fost o bucurie pentru mine acea zi de jurat la iUmor – zi pe care o voi ține minte toată viața, deși, am încercat și cu ședințe de psihoterapie să o uit”, este una dintre replicile lui Răzvan Simion, scrie a1.ro.

iUmor, gală specială. Ce vedete urcă pe scena emisiunii

Prezentatorul de la Neatza nu este singura persoană publică care va urca pe scena show-ului iUmor, de duminică, 20 noiembrie 2022. Nicoleta Luciu, Radu Pietreanu și actrița Maia Morgenstern au acceptat la rândul lor invitația producătorilor.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre aceștia va vorbi despre experiența prin care a trecut în calitate de jurat la iUmor, în sezonul acesta. De asemenea, nu vor fi trecuți cu vederea nici moderatorii emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț.

„În clipa în care am început aceste filmări, am înțeles de ce m-au chemat pe mine în juriu: eu sunt genul de persoană care râde din nimic. Adică, în general, la ce se întâmplă la această emisiune.

ADVERTISEMENT

Credeam că filmăm Revelionul când mă uitam la Delia și vedeam cum numără orele în care mai trebuie să stea aici. Doar glumele lui Cheloo mai destindeau puțin atmosfera, pentru că nimeni nu le înțelegea.

Am crezut că-mi va fi frică să stau lângă el, însă, a fost o reală plăcere. M-am simțit lângă el cum m-am simțit în vizită la Amsterdam: nimeni nu te bagă în seamă”, spune Nicoleta Luciu, mai notează sursa citată.

ADVERTISEMENT