Life

Răzvan Simion și Daliana Răducan au planuri de nuntă? Prezentatorul a vorbit și despre copil

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de un an și deja se gândesc să facă următorul pas în relația amoroasă.
19.10.2021 | 16:00
Razvan Simion si Daliana Raducan au planuri de nunta Prezentatorul a vorbit si despre copil
ADVERTISEMENT

Amândoi au ajuns la concluzia că se potrivesc de minune, lucru care i-a făcut să discute deja despre căsătorie sau venirea pe lume a unui copil.

Prezentatorul de la Antena 1 este mai pregătit ca oricând să facă acest pas alături de noua sa iubită, fostul arhitect de la „Visuri la cheie”, Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT

În plus, Răzvan Simion nu exclude nici posibilitatea de a deveni tată pentru a treia oară, de această dată cu actuala parteneră de viață.

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt gata de nuntă? Ce spun cei doi despre copil

Moderatorul de la Neatza are doi copii împreună cu prima sa soție. Ianca și Tudor au rămas după divorț în grija mamei lor, Diana, care îi crește la Timișoara.

ADVERTISEMENT

„Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos. Copilul nu e un gând, e un fruct (zâmbește)”, a spus vedeta de la Antena 1 pentru revista viva.ro.

Cei doi sunt genul de cuplu care preferă intimitatea, dovadă că adoră să plece în vacanțe peste hotare numai ei doi. În plus, finalul de săptămână îi găsește tot împreună.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan au parte de o relație de dragoste foarte frumoasă și spun că funcționează ca o baterie externă unul pentru celălalt.

Răzvan Simion și Daliana Răducan se completează reciproc

De asemenea, se completează reciproc și se bucură de o poveste de dragoste departe de ochii curioșilor, prezentatorul impresionându-și foarte des iubita.

ADVERTISEMENT

„Sunt weekenduri în care nu ieșim din casă, dar ne vin în minte și petreceri memorabile cu prietenii. Preferăm însă vacanțele în doi. E o intimitate odihnitoare. 

Da, există momente în care creativitatea mea ajunge la apogeu și încerc să o impresionez pe Daliana cu măiestrie olfactivă și arhitecturală (plating).

Așa răspund eu oficial (zâmbește), dar sunt și zile când nu am chef să pun de un
ceai… și atunci apelăm la delivery”, a mai spus Răzvan Simion, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT