Life

Răzvan Simion și Daliana Răducan, detalii despre relația amoroasă: ”Mutarea a fost testul relației noastre”

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de circa un an, iar acum au făcut publice mai multe informații despre povestea lor de dragoste.
07.10.2021 | 15:59
Razvan Simion si Daliana Raducan detalii despre relatia amoroasa Mutarea a fost testul relatiei noastre
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și frumoasa brunetă au o legătură care a evoluat destul de repede, la scurt timp după ce matinalul s-a despărțit de cântăreața Lidia Buble.

Răzvan Simion a oferit noi detalii despre relația cu actuala parteneră de viață, fostul designer de la „Visuri la cheie”, de care inițial a fost atras fizic.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, bruneta este o femeie complexă, care are toate ingredientele, după cum spune chiar prezentatorul de la Neatza.

Răzvan Simion, noi informații despre relația cu Daliana Răducan

Răzvan Simion trăiește în prezent și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de iubita sa, care l-a cucerit din toate punctele de vedere. În plus, vedeta spune că are o relație care a evoluat firesc.

ADVERTISEMENT

Cei doi au luat decizia de a se muta împreună la scurt timp după ce s-au cunoscut, bruneta fiind de părere că acest lucru a contat foarte mult și a consolidat relația. A fost un test pentru ei.

„Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă.

ADVERTISEMENT

Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește) L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate.

Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales, pentru modul în care știe să mă completeze”, a dezvăluit Daliana Răducan într-un interviu pentru revista viva.

ADVERTISEMENT

„Relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri”

Pe de cealaltă parte, prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că știa de ceva vreme că tânăra este un arhitect respectat. În plus, cunoștea dinainte câteva dintre spațiile amenajate de ea.

Daliana Răducan a mai subliniat faptul că și-a asumat un risc când a pornit pe același drum cu Răzvan Simion, care este persoană publică de peste 20 de ani.

„Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc.

Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă”, a completat fosta vedetă de la Pro TV, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT