Life

Răzvan Simion și Daliana Răducan, ipostază inedită pe Instagram. Cum s-au fotografiat cei doi

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au fotografiat într-o ipostază inedită pe Instagram. Chiar prezentatorul TV a postat imaginea.
11.07.2021 | 21:52
Razvan Simion si Daliana Raducan ipostaza inedita pe Instagram Cum sau fotografiat cei doi
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de anul trecut și s-au fotografiat recent într-o ipostază romantică. Prezentatorul de la Antena 1 pare mai fericit ca niciodată alături de partenera lui.

Prezentatorul TV a fost într-o relație de cinci ani cu Lidia Buble, însă au pus capăt poveștii de dragoste cu mai bine de un an în urmă. Răzvan Simion pare să fi trecut complet peste despărțirea de frumoasa artistă.

ADVERTISEMENT

De câteva luni, Răzvan Simion împărtășește și cu fanii de pe rețelele sociale fericirea pe care o trăiește alături de Daliana Răducan.

Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au fotografiat într-o ipostază romantică și au postat totul în mediul online. Relația celor doi nu mai este un secret de ceva timp, dovadă fiind fotografiile postate de îndrăgitul prezentator.

ADVERTISEMENT

Ultima fotografie postată pe Instagram i-a luat pe fani prin surprindere. Matinalul de la Antena 1 o sărută pe obraz pe iubita lui, spre uimirea fanilor.

„Numai zei”, a scris fostul Lidiei Buble în dreptul fotografiei cu actuala iubită, de care este cât se poate de îndrăgostit, așa cum se poate vedea și în imagine.

ADVERTISEMENT
Răzvan Simion și Daliana Răducan
Răzvan Simion și Daliana Răducan. Sursa foto: Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan au plecat în vacanță în urmă cu câteva zile, destinația lor fiind capitala Greciei, Atena, lucru care explică și descrierea fotografiei de mai sus.

Cei doi sunt împreună de aproape un an și se pare că se iubesc mai mult ca niciodată. Deși au ținut relația departe de ochii curioșilor în primele luni, acum nu se mai ascund și postează regulat imagini împreună pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Înainte să formeze un cuplu cu frumoasa arhitectă, Răzvan Simion a avut o relație de cinci ani cu Lidia Buble. Cei doi au pus capăt poveștii lor anul trecut, însă au rămas în relații bune.

În plus, matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este și managerul cântăreței și o susține în continuare în cariera ei muzicală.

Deși Răzvan Simion a mers mai departe alături de Daliana Răducan, nu același lucru se poate spune și despre Lidia Buble. Blondina nu a confirmat până acum că ar avea o relație.

ADVERTISEMENT