Life

Răzvan Simion și Daliana Răducan, la prima apariție împreună. Cum s-au afișat cei doi

26.04.2021 | 20:19
Razvan Simion si Daliana Raducan la prima aparitie impreuna Cum sau afisat cei doi
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt la prima apariție împreună. FANATIK îți spune cum s-au afișat recent cei doi iubiți.

Relația acestora este una ținută departe de ochii curioșilor. Totuși, Daliana a distribuit pe Instagram prima imagine în care cei doi apar ca un cuplu.

ADVERTISEMENT

Se pare că prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și actuala sa iubită au petrecut weekendul la malul mării. Mai mult, potrivit SpyNews, prezentatorul TV a dat dovadă și de romantism, dăruindu-i frumoasei brunete un impresionant buchet de flori.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, la prima apariție împreună. Cum s-au afișat cei doi

Daliana Răducan și Răzvan Simion au profitat de vremea bună de la sfârșitul săptămânii și au dat o fugă la mare. Mai mult, femeia a distribuit imagini cu cei doi, prima afișare oficială, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Daliana Răducan și Răzvan Simion
Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima apariție împreună
Sursa foto: SpyNews

Însoțiți de prieteni, cei doi iubiți au profitat de weekend și au băut o cafea pe litoral. Fostul partener al Lidiei Buble i-a făcut și o surpriză romantică actualei partenere.

Daliana a primit un superb buchet de flori, pe care l-a arătat internauților. Acesta era însoțit de emoticoane în formă de inimioară, semn că relația lor merge în direcția corectă.

ADVERTISEMENT
Buchetul de flori primit de Daliana Răducan de la Răzvan Simion
Buchetul de flori primit de Daliana Răducan de la Răzvan Simion
Sursa foto: SpyNews

Frumoasa brunetă se înțelege de minune și cu fiica prezentatorului TV. Tânăra a distribuit pe rețelele de socializare imagini de la o ieșire în trei la restaurant.

De altfel, Răzvan Simion a fost dat de gol de fiica acestuia, Ianca. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a ținut noua iubită departe de ochii lumii vreme îndelungată. Totul a ieșit la iveală când tânăra a publicat o imagine în care apare alături de partenera părintelui ei.

ADVERTISEMENT

A trecut mai bine de un an de când relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a terminat. În acest timp, bărbatul a fost cuplat cu mai multe femei, dar nu a confirmat și nu s-a afișat public cu niciuna. După ce a fost dezvăluită relația pe care o are cu frumoasa brunetă, fanii acestuia au fost de părere că între ea și fosta lui parteneră este o asemănare destul de mare.

ADVERTISEMENT