Răzvan Simion și Daliana Răducan nu se mai ascund. Ce declarație i-a făcut prezentatorul TV

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2021, 15:26
Răzvan Simion și Daliana Răducan nu se mai ascund. Ce declarație i-a făcut prezentatorul TV
Răzvan Simion și Daliana Răducan nu se mai ascund. Ce declarație i-a făcut prezentatorul TV. Sursa foto: Instagram. colaj: Fanatik

Răzvan Simion și actuala sa parteneră de viață, Daliana Răducan, nu se mai ascund de ochii curioșilor. Prezentatorul de la Neatza chiar i-a făcut brunetei o frumoasă declarație de dragoste pe rețelele de socializare. 

Vedeta de la Antena 1 și iubita nu se mai feresc, povestea lor de dragoste având deja aproape de un an de existență. Mai mult decât atât, prezentatorul a dat cărțile pe față și a vorbit extrem de sincer despre sentimentele pe care le are pentru iubita sa.

Recent, Răzvan Simion a publicat o imagine în mediul virtual, alături de care a postat și o declarație de dragoste pentru Daliana Răducan, fără să se mai gândească nicio secundă că mesajul său va lăsa loc de interpretări.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, o relație fericită. Cei doi nu se mai feresc

Răzvan Simion este mândru de partenera sa de viață pe mâna căruia s-a lăsat și din punct de vedere profesional. Așa a ajuns ca tânăra să-i aranjeze un colț din cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, alături de prietenul său Dani Oțil.

Fostul iubit al artistei Lidia Buble i-a dat tag actualei sale partenere la postarea de la Instagram, gest care denotă cât de multă încredere are în ea.

„Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport Daliana Răducan”, a scris Răzvan Simion în mediul virtual, împreună cu o poză în care apare stând pe un fotoliu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Imaginea nu a fost trecută cu vederea de fostul designer de la „Visuri la cheie”, cu care vedeta și-a refăcut viața amoroasă după separarea de cântăreața Lidia Buble, cu care a avut o relație foarte frumoasă ce a durat mai bine de 5 ani.

În momentul de față Răzvan Simion este fericit și împlinit alături de frumoasa arhitect, deși este o diferență majoră de vârstă între ei, mai exact de 13 ani.

Prezentatorul și Daliana Răducan își trăiesc povestea mai departe, ba chiar locuiesc împreună de ceva vreme, potrivit unor informații apărute în wowbiz.ro.

Închide ×