Life

Răzvan Simion și Daliana Răducan rup tăcerea, la un an de relație. Când s-au cunoscut și cine a făcut primul pas

Răzvn Simion și Daliana Răducan au vorbit pentru prima oară despre povestea lor de dragoste, la un an de când formează un cuplu.
01.10.2021 | 13:18
Razvan Simion si Daliana Raducan rup tacerea la un an de relatie Cand sau cunoscut si cine a facut primul pas
Răzvan Simion și Daliana Răducan rup tăcerea, la un an de relație. Când s-au cunoscut și cine a făcut primul pas. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 a oferit detalii despre relația pe care o are cu frumoasa brunetă, cum au ajuns drumurile lor să se intersecteze, dar și cum a decurs prima vacanță petrecută împreună.

Matinalul a mărturisit că i-a legat de pasiune comună, iar de aici nu a mai fost decât un singur pas. Răzvan Simion și arhitecta s-au atras ca doi magneți.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, detalii despre relația cu Daliana Răducan. Cum s-au cunoscut

Întrebat cine a făcut primul pas, vedeta de la Antena 1 a lăsat să se înțeleagă că nu a fost unul anume dintre ei, ci ambii au simțit o conexiune aparte, care i-a adus unul lângă celălalt.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste. 

ADVERTISEMENT

Ce-a fost mai întâi? Oul sau găina? Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM. 

Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile.

ADVERTISEMENT

Vacanța din Turcia a marcat începutul relației” a declarat prezentatorul TV, Răzvan Simion pentru revista viva.ro.

Fostul iubit al cântăreței Lidia Buble își dorește să marcheze foarte multe locuri și călătorii alături de actuala parteneră de viață, Daliana Răducan care a fost rezervată de începutul relației.

ADVERTISEMENT

Daliana Răducan, timidă la începutul relației cu Răzvan Simion

Tânăra în vârstă de 30 de ani este o persoană discretă și destul de retrasă, în schimb Răzvan Simion este persoană publică de foarte mulți ani.

Acest lucru a împiedicat-o puțin pe brunetă la început, dar în cele din urmă sentimentele și-au spus cuvântul și nu s-a mai împotrivit relației de dragoste.

Daliana Răducan și prezentatorul de la X Factor locuiesc deja în aceeași casă, care a fost amenajată după gusturile ambilor, mai ales că tânăra are cunoștințe în domeniu.

ADVERTISEMENT