Life

Răzvan Simion și Dani Oțil, prietenie loială de 38 de ani: ”Nu am stat certați niciodată”

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt unii dintre cei mai îndrăgiți prezentatori, dar și prieteni foarte buni, de 38 de ani. În tot acest timp, nu au stat deloc certați. Cum au reușit?
24.08.2022 | 10:59
Razvan Simion si Dani Otil prietenie loiala de 38 de ani Nu am stat certati niciodata
Cum se înțeleg Răzvan și Dani după 38 de ani de prietenie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Dani Oțil au o prietenie care datează de aproape 4 decenii. Mulți s-au întrebat cum de se înțeleg atât de bine și dacă s-au certat vreodată.

Răzvan Simion și Dani Oțil, prieteni de aproape 4 decenii. Cum se înțeleg

Răzvan Simion spune că nu au existat niciodată momente când el și bunul său amic, Dani, să stea certați. Prezentatorul recunoaște, totuși, că au fost unele mici tensiuni, dar strict profesionale.

ADVERTISEMENT

Fostul partener al Lidiei Buble a precizat și care sunt unele dintre secretele prieteniei sincere cu Dani Oțil. Ambii se laudă reciproc pentru reușite și își acceptă capriciile.

”Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele.

ADVERTISEMENT

Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite.

Nu am stat certați niciodată. Știu… pare greu de crezut. Micile dispute au fost doar pentru croiala profesională”, a mărturisit Răzvan Simion pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, despre Dani Oțil: ”Știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața”

Răzvan Simion îl consideră pe Dani Oțil un prieten chiar de bază. Mai exact, crede că îl poate suna oricând și la orice oră pentru a-i cere ajutor.

”Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia”, a mai declarat moderatorul pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Răzvan și Dani, așa cum îi cunoaște publicul, au o prietenie care a început în copilărie. Încă de pe băncile școlii s-au înțeles foarte bine.

Cei doi prezentatori au crescut împreună la Reșița, s-au mutat în același timp în Capitală și și-au croit apoi o carieră în televiziune. Din 2008, ei moderează emisiunea care le poartă numele, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată pe Antena 1.

De altfel, în plan sentimental Răzvan și Dani pare că s-au pus bine la casele lor. Răzvan trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan, după despărțirea de Lidia Buble, iar Dani cu Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT