Life

Răzvan Simion și Dani Oțil și-au scos iubitele la plajă. Cum s-au fotografiat cei patru

Răzvan Simion și Dani Oțil și-au luat iubitele cu ei la mare, de unde prezintă matinalul de la Antena 1. Cum s-au afișat cele două cupluri în mediul online?
27.07.2022 | 21:51
Razvan Simion si Dani Otil siau scos iubitele la plaja Cum sau fotografiat cei patru
Dani Oțil și Răzvan Simion, însoțiți de partenerele lor de viață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și Dani Oțil se află în prezent la malul Mării Negre, acolo unde filmează noile ediții ale matinalului de la Antena 1. Îndrăgiții prezentatori nu au plecat singuri, ci însoțiți de partenerele lor de viață, Daliana Răducan și Gabriela Prisăcariu.

Răzvan Simion și Dani Oțil, însoțiți de partenerele de viață la mare. Cum s-au afișat cele două cupluri pe internet

Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de iubire cu modelul Gabriela Prisăcariu, cu care s-a căsătorit anul trecut și care l-a făcut tată pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

În același timp, din vara anului 2020, Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan. Prezentatorul de la Antena 1, însă, preferă să își țină relația ascunsă de ochii curioșilor, cu toate că recunoaște că este îndrăgostit iremediabil de frumoasa brunetă. 

În prezent, cei doi „matinali” se află la malul mării, de unde filmează noile ediții ale emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Cu toate că se afișează rar alături de partenerele lor, acestea îi însoțesc, iar fostul iubit al Lidiei Buble a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apar toți.

Fotografia a fost însoțită de o descriere scurtă, dar care spune multe, anume, „Family” (n.r familie). Nu este de mirare, având în vedere că Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prieteni încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu se poate lăuda cu un corp de invidiat. Blondina și-a recăpătat rapid formele de dinainte de a rămâne însărcinată. Aceasta stă în picioare, în partea din dreapta a fotografiei, cu mâna pe umărul soțului său.

În partea opusă, se află Răzvan Simion, alături de Daliana. El este îmbrăcat lejer, într-o cămașă care combină mai multe imprimeuri, floral și animal print, o pereche de pantaloni scurți, albi, iar pe cap poartă o pălărie de paie.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Daliana Răducan atrage atenția într-o rochie lungă, de culoare galbenă, la care a asortat o pereche de încălțări negre, lejere, și ochelari mari de soare.

ADVERTISEMENT