Sport

Răzvan Zăvăleanu, afectat înainte de Dinamo – U Cluj, barajul pentru Liga 1: ”Trăiesc o mare frustrare”

Duelul Dinamo - U Cluj, barajul de menținere/promovare în prima ligă este unul de totul sau nimic pentru ambele combatante. Un succes al ”câinilor” ar încununa victoriile administrative în cel mai greu sezon din istorie.
29.05.2022 | 15:47
Razvan Zavaleanu afectat inainte de Dinamo  U Cluj barajul pentru Liga 1 Traiesc o mare frustrare
Răzvan Zăvăleanu simte presiunea înaintea barajului Dinamo - U Cluj
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii se află la 90 de minute de un moment pe care istoria îl va aminti mulți ani de acum încolo. Roș-albii pot slava în ultima clipă un campionat dezastruos, sau pot retrograda în premieră în liga a doua. Doar administrativ clubul din Ștefan cel Mare a fost pe linia de plutire.

Răzvan Zăvăleanu: ”Sper, în al 12-lea ceas, să fie spălată această rușine”

Dinamo a ajuns pentru prima oară în istorie în antecamera ligii a doua. Doar 90 de minute îi mai despart pe ”câini” de cea mai mare rușine trăită de-a lungul celor 74 de ani de existență.

ADVERTISEMENT

Eșecurile cu 17 Nentori Tirana sau KR Reykjavik vor păli în fața eventualei prime retrogradări din Casa Pariurilor Liga 1. Legendele din Ștefan cel Mare s-au împărțit în două tabere.

Unii clamează dezastrul ce va urma, dacă roș-albii nu vor întoarce rezultatul de la Cluj, 2-0 pentru U, ceilalți văd în retrogradare șansa unei renașteri ani de zile amânată.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, recunoaște că situația în care a ajuns Dinamo îl afectează enorm.

Eforturile lui, ale fanilor și ale celor care nu au renunțat să creadă că trupa din Ștefan cel Mare merită un viitor mai bun se pot nărui în această seară.

ADVERTISEMENT

”Presiunea este mare, această echipă este extraordinar de iubită, n-a retrogradat niciodată, nimeni nu-și punea problema că se putea întâmpla așa ceva.

Trăiesc o mare frustrare, tot ce am făcut noi pe partea de insolvență a mers extraordinar de bine, mă refer la ridicarea suspendării dreptului la transferuri, obținerea licenței, încheierea cu succes a litigiului de 1,3 milioane de euro cu Poli Timișoara. 

ADVERTISEMENT

Sper ca măcar acum, în al 12-lea ceas, să fie spălată această rușine. Din ’90 încoace, niciodată nu s-a închis casa așa de repede, în două zile”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru PRO TV.

Ultimul meci al sezonului în curs, pentru Dinamo, se joacă în această seară de la ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare împotriva fraților de la Universitatea Cluj. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe site-ul FANATIK.

ADVERTISEMENT