Sport

Răzvan Zăvăleanu, discuţie cu jucătorii în vestiarul lui Dinamo! Ce le-a promis administratorul judiciar. Exclusiv

Răzvan Zăvăleanu a avut o discuţie în vestiar cu jucătorii lui Dinamo. Administratorul judiciar le-a transmis că se fac eforturi pentru plata unui salariu restant, iar speranţele sunt ca un investitor să preia echipa.
06.07.2022 | 23:41
Razvan Zavaleanu discutie cu jucatorii in vestiarul lui Dinamo Ce lea promis administratorul judiciar Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu şi jucătorii lui Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Dinamo lucrurile sunt complicate. “Câinii” speră la apariţia unui investitor care să stingă datoriile care se strâng cu repeziciune de la o zi la alta, însă discuţiile nu evoluează cu mare rapididate din acest punct de vedere.

Răzvan Zăvăleanu, discuţie cu jucătorii în vestiarul lui Dinamo! Ce le-a transmis oficialul

FANATIK a aflat că Răzvan Zăvăleanu a avut o discuţie cu jucătorii în vestiarul lui Dinamo. Reprezentantul administratorului judiciar le-a transmis fotbaliştilor că se fac eforturi pentru plata unui salariu restant până la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Zăvăleanu le-a explicat situaţia dificilă jucătorilor, spunând că speră ca negocierile să fie materializate şi un investitor să poată prelua echipa. În schimb, reprezentantul administratorului judiciar nu le-a putut da un termen pentru rezolvarea problemelor.

Venirea unui investitor ar salva echipa! Adrian Tomşa, interesat de preluarea acţiunilor

Totul depinde de negocierile care se duc pentru preluarea clubului. Mogulul media Adrian Tomşa s-a arătat interesat de preluarea acţiunilor de la Dinamo, însă deocamdată lucrurile nu evoluează cu repeziciune.

ADVERTISEMENT

Discuţia dintre Răzvan Zăvăleanu şi vestiar a venit într-un moment în care domneşte incertitudinea în cantonamentul de la Săftica. Iulian Mihăescu, omul care conduce echipa, a vrut să plece şi el de la Dinamo, însă s-a răzgândit şi îşi va duce contractul la bun sfârşit.

Dinamo amână numirea unui nou preşedinte şi antrenor!

Toată lumea aşteaptă să vină un nou preşedinte la club, care ar urma să numească un nou antrenor. Dar, acel moment se lasă aşteptat de mai bine de o lună şi deocamdată nu există o dată stabilită pentru Adunarea Generală a Acţionarilor, unde poate fi numit un nou administrator special.

ADVERTISEMENT

Între timp, Iulian Mihăescu conduce pregătirile pentru noul sezon din Liga 2. Sâmbătă, Dinamo are un amical programat împotriva Unirii Slobozia, echipă cu pretenţii de promovare. Apoi, “câinii” vor evolua în două meciuri de pregătire şi cu divizionara secundă din Slatina.

“Câinii” au făcut un transfer în această vară!

La echipă sunt în continuare jucători care încearcă să negocieze rezilierea cu Dinamo. După exodul post-retrogradare, Steliano Filip şi Ricardo Griogore le-au transmis celor din conducere că vor să plece.

ADVERTISEMENT

Dinamo l-a acontat pe Bogdan Gavrilă, în timp ce Neluţ Roşu şi Vali Lazăr se antrenează alături de “câini”, însă în cazul lor nu a fost luată încă o decizie privind legitimarea, chiar dacă au evoluat în amicalul de la Chiajna.

  • 800.000 de euro sunt datoriile pe termen scurt de la Dinamo
  • 1 transfer a făcut Dinamo în această vară (Bogdan Gavrilă)
ADVERTISEMENT