Sport

Se întoarce Dorin Șerdean la Dinamo? „E binevenit doar dacă aduce și bani!”

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a declarat că Dorin Șerdean poate veni ca acționar la Dinamo doar în cazul în care va face o infuzie de capital.
14.03.2022 | 11:26
Se intoarce Dorin Serdean la Dinamo E binevenit doar daca aduce si bani
Iuliu Mureșan e aproape de plecarea de la Dinamo, iar Dorin Șerdean ar putea reveni în Ștefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a preluat pachetul majoritar de acțiuni al firmei Lotus de la Pablo Cortacero și a câștigat procesul împotriva lui Dinamo, după ce a fost destituit din funcția de președinte al „câinilor”.

Răzvan Zăvăleanu, noi declarații despre întoarcerea lui Șerdean la Dinamo: „Nu ne-a contactat deloc ca să ne comunice ceva”

FANATIK a anunțat în exclusivitate plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo, ceea ce îi deschidea poarta lui Dorin Șerdean pentru reîntoarcerea la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că nu a fost contactat de Dorin Șerdean până în acest moment: „Ce a apărut prin presă aia știm și noi despre el. Orice acționar este bine-venit la Dinamo dacă aduce și bani pentru binele echipei și al clubului”.

Legat de situația sportivă a clubului, oficialul dinamovist preferă să stea în continuare „pe bară”: „Momentan noi ne facem treaba pe partea cu insolvența, iar pe plan sportiv eu o să încep să mă cam abțin în comentarii. Normal că sunt și eu supărat după înfrângerea cu Rapid, dar eu trebuie să mă focusez mai mult pe domeniul în care eu sunt implicat la Dinamo”, a declarat Zăvăleanu conform Pro Sport.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, despre plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo: „În ultimele trei zile nu am vorbit deloc”

Răzvan Zăvăleanu a explicat că nu mai știe nimic de Iuliu Mureșan de mai bine de trei zile, iar echipa a fost însoțită la Mioveni doar de Florin Răducioiu: „În ultimele trei zile nu am vorbit deloc cu Iuliu Mureșan legat de o eventuală plecare a sa de la Dinamo, iar dacă nu a fost la meciul cu Rapid, cred că e mai bine să-l întrebați chiar pe el ca să vă spună de ce nu a fost prezent. Dar este cumva obligat să meargă peste tot? Băieții nu au fost lăsați singuri la Mioveni. A fost cu ei Radu. (n.red. – Răducioiu)”.

Iuliu Mureșan a recunoscut că este pe picior de plecare de la Dinamo și că nu îl va prinde finalul sezonului în Ștefan cel Mare, după ce a mai vrut să își dea demisia în două-trei rânduri.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că Iuliu Mureșan are din nou în cap intenția să plece de la Dinamo pentru că se întoarce Dorin Șerdean.

Am văzut și eu ce a apărut în legătură cu dânsul prin presă și e clar că nu iese fum fără foc, dar până la această oră domnul Șerdean nu ne-a contactat deloc ca să ne comunice ceva”, a declarat Răzvan Zăvăleanu conform Pro Sport.

ADVERTISEMENT