Sport

Răzvan Zăvăleanu iese la atac după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo: „E o disperare! Se agață de un fir de pai”

Răzvan Zăvăleanu a ieșit la atac după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo pentru SuperLiga 1 înaintea returului barajului.
02.06.2023 | 19:29
Razvan Zavaleanu iese la atac dupa ce FC Arges a cerut retragerea licentei lui Dinamo E o disperare Se agata de un fir de pai
Răzvan Zăvăleanu iese la atac după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că piteștenii încearcă să se salveze de la retrogradare dorind să ajungă la comisii, după ce din punct de vedere sportiv, în turul barajului, echipa a fost învinsă fără drept de apel de Dinamo, scor 1-6.

Răzvan Zăvăleanu iese la atac după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a ieșit la atac după ce FC Argeș a cerut retragerea licenței lui Dinamo: „Doar disperarea i-a împins să facă acest lucru, nu se bazează pe nimic sau se bazează pe niște informații eronate.

ADVERTISEMENT

Din ce am văzut își bazează plângerea pe faptul că nu a fost nimic modificat, dar noi avem un plan care e activ, e în regulă. Nu văd niciun fel de problemă, e vorba despre o disperare și o lipsă de fair-play”.

„Dosarul a fost analizat cu atenția, iar anul acesta nu a fost nici măcar atât de problematic, anul trecut a fost mult mai dificil, să ne amintim.

ADVERTISEMENT

Cred că și din punctul de vedere al formei, pentru că nu au respectat termenele de la TAS, nu au niciun fel de șansă. Nu știu de ce au făcut lucrul acesta”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

Ei se agață de un fir de pai!”

„Noi am fost de acord să mutăm meciul la Mioveni, deși nici nouă nu ne-a picat bine și nici suporterilor noștri. Fiecare club își face propriul dosar de licențiere, care e verificat.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, îmi amintesc foarte bine, Dinamo a avut un mic eveniment, când un arbitru a scos golul valabil din poartă a lui Matei. Noi mergem să ne jucăm șansa, nu mai e nicio problemă, ne-am văzut de treabă și ne vedem de treabă și acum.

Momentan, modificarea de plan nu a intrat în vigoare, noi încă suntem pe vechiul plan. Noi inclusiv în sezonul trecut am jucat în baza planului făcut. N-ar mai trebui să vorbim mult pe subiectul ăsta”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

„Ei se agață de un fir de pai, dar eu spun să ne vedem de treaba noastră. Știu, sunt o mulțime de discuții în cadrul intern al clubului, e foarte urât că au făcut un asemenea gest.

Noi am fi vrut să jucăm pe un stadion mai mare, a fost alegerea lor, dar am fost de acord cu ei, pentru că ei își administrează meciurile. 

La anul sper să jucăm pe Arcul de Triumf. Eu cred că am făcut cinste numelui de Dinamo și ne-am prezentat frumos pe Arcul de Triumf și nu ar avea de ce să apară discuții pentru sezonul viitor”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT