Sport

Răzvan Zăvăleanu, atac surprinzător la Gigi Becali: “Să îşi vadă de antrenorat! Intră pe tărâm minat”. De unde a pornit conflictul

Răzvan Zăvăleanu i-a dat o replică dură lui Gigi Becali după ce patronul FCSB-ului a comentat situația de la Dinamo.
01.02.2023 | 21:00
Razvan Zavaleanu atac surprinzator la Gigi Becali Sa isi vada de antrenorat Intra pe taram minat De unde a pornit conflictul
Răzvan Zăvăleanu îi dă o replică dură lui Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al „câinilor” i-a transmis ironic lui Gigi Becali să își vadă de antrenorat și să se preocupe de echipa sa.

Răzvan Zăvăleanu îi dă o replică dură lui Gigi Becali

Răzvan Zăvăleanu i-a dat o replică ironică lui Gigi Becali după ce patronul vicecampioanei României a comentat situația financiară de la Dinamo:

ADVERTISEMENT

„Fiecare trebuie să își vadă de treabă. Noi de insolvență și domnul Becali de antrenorat. Eu zic că intrăm pe un tărâm minat și mă întreb ceva.

Avicola Iași este de 13 ani în insolvență, de ce nu a aplicat domnul Becali, obișnuit cu insolvența, soluția pe care ne-a dat-o nouă?”.

ADVERTISEMENT

„Domnul Becali ar trebui să intre în DDB și să aducă bani la Dinamo, așa e simplu să vorbim despre sute de mii.

Să faci politica financiară celor de la DDB e ușor, dar oamenii ăștia din DDB care pun ultimii lei care sunt ai familiei lor pentru club nu e ușor”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu putem vorbi despre colaps financiar la Dinamo!”

Răzvan Zăvăleanu a continuat și a explicat care este situația financiară a lui Dinamo, spunând că nu se pune problema pentru moment de colaps financiar, mulțumindu-le fanilor pentru implicarea în programul DDB, care ține clubul în viață.

„Clubul are un plan de reorganizare. Sunt prea multe discuții în foarte multe direcții. E un apel pe rol, așteptăm să se stabilească termenul respectiv.

ADVERTISEMENT

Nu putem vorbi despre colaps financiar, nu e cazul pentru Dinamo atât timp cât suporterii fac eforturi financiare mari”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

„La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000.

Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți. 

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta.

Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata”, a fost sfatul lui Gigi Becali pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT