Sport

Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo: „Nu se pune problema să falimentăm!”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”, le dă asigurări fanilor lui Dinamo și spune că nu se pune problema unui faliment al clubului.
10.06.2022 | 20:34
Razvan Zavaleanu ii linisteste pe fanii lui Dinamo Nu se pune problema sa falimentam
Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul „alb-roșilor” a explicat că vor fi noi contracte de sponsorizări pentru echipă și că orice jucător este de vânzare, dacă clubul va primi oferta corectă.

Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu le-a dat asigurări fanilor lui Dinamo că echipa nu va falimenta odată cu retrogradarea în eșalonul secund: „Raportat la treaba asta cu jucătorii, nu se pune problema ca Dinamo să intre în faliment.

ADVERTISEMENT

Ne descurcăm destul de greu, pentru că sunt întârzierile salariale, pe care eu aș vrea să le văd rezolvate cât mai repede și facem tot posibilul să strângem bani, să nu rămână nimeni neplătit.

Nu e nicio surpriză pentru că DDB a susținut această echipă din greu, cu sume mari de bani. Tot timpul a existat disponibilitate din partea suporterilor pentru a ajuta echipa”.

ADVERTISEMENT

„Noi avem în fiecare lună tabelul de încasări și cheltuieli și se fac plăți în funcție de disponibilitatea dumnealor, nu e ceva haotic.

E vorba despre încasările venite din publicitate, de-acolo vine grosul. Dinamo cred că va fi de departe cea mai urmărită echipă din Liga 2. Și expunerea celor care țintesc publicitate va fi mai mare.

ADVERTISEMENT

Suntem și în negociere pentru parteneriate noi, rămân și unele din cele vechi”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

„Problema echipei este că dinamoviștii se sfășie între ei!”

„Nu de multă vreme am spus că principala problemă a acestei echipe e că dinamoviștii se sfâșie între ei. Aici e marea problemă, luptele astea sterile afectează clubul. Eu cred că și Ionuț Lupescu e un mare dinamovist, la fel și domnul Badea, la fel și Elias și nu ar mai trebui să se discute pe tema asta.

ADVERTISEMENT

Președintele trebuie să fie ales de acționari. Chiar am vorbit cu domnul Șerdean astăzi, care mi-a zis că s-a gândit la ceva.

Aștept cu interes, rugămintea mea la domnul Șerdean a fost să vină cu un nume cât mai repede. Numai administratorul special poate conduce clubul în insolvență.

Îmi doresc foarte tare să existe un compromis, vă dați seama ce ar însemna să există o persoană impusă. Dacă toți sunt dinamoviști, așa cum declară, ar trebui să se ajungă la un comun acord”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Nu am primit nicio ofertă pentru Ahmed Bani. Dacă e o ofertă corespunzătoare pentru valoarea jucătorului ofertat e posibil să fie vândut, orice jucător e de vânzare.

Nu numai Rapid, mai e și o altă echipă din prima ligă interesată de Bani.

Ca să economisim timp, am constituit o comisie formată din marii antrenori dinamoviști, domnul Ion Marin, domnul Țălnar, domnul Mihali, domnul Augustin, Marius Niculae, care analizează jucătorii care ar vrea să vină la echipă și nu sunt puțini.

Eu nu am mai vorbit cu Florin Răducioiu, probabil că încă își linge rănile și mai are nevoie de timp, dar sunt sigur că va veni lângă noi.

Sunt destui jucători rămași la Dinamo, mai sunt destul de mulți dintre ei. Jucătorii care vor să plece trebuie să primească o ofertă. E foarte ușor să spui că nu mai vrei și pleci, dar tu ai contract în continuare.

Dacă clubul nu mai vrea un jucător, jucătorul vine și își cere banii ca să plece, când e invers se încearcă nerespectarea contractului. Eu cred că cel mai bine pentru toată lumea este să respecte toți contractele”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT