Sport

Răzvan Zăvăleanu anunță curățenia de iarnă la Dinamo! Câți jucători vor mai rămâne în lot. Video

Administratorul special al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a transmis un mesaj clar jucătorilor și anunță restructurări masive în pauza competițională din iarnă.
26.11.2021 | 16:45
Razvan Zavaleanu anunta curatenia de iarna la Dinamo Cati jucatori vor mai ramane in lot Video
ADVERTISEMENT

Reprezentantul administratorului special al lui Dinamo a vorbit la Radio Dinamo despre ce se va întâmpla în iarnă în Ștefan cel Mare.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre când se va demola actualul stadion și a luat în calcul posibilitatea ca Dinamo să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu anunță plecări în masă de la Dinamo în pauza din iarnă: „Oprim o listă de 25 de jucători”

În acest moment, Dinamo are nu mai puțin de 43 jucători înscriși pe lista LPF, însă din cauza problemelor financiare Răzvan Zăvăleanu spune că în iarnă se vor rezilia contractele cu mai mulți jucători, iar Rednic va rămâne cu doar 25 de „câini” în lot.

„Noi azi suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători. Ne-am asumat că vor veni jucători în timpul campionatului, dar vom fi consecvenți, iar în iarnă vom rămâne la 25. Vom coborî astfel obligațiile privind salariile cu 1/6”. – Răzvan Zăvăleanu

Reprezentul firmei de insolvență îi asigură pe suporterii dinamoviști că relația cu board-ul DDB este una excelentă în continuare, iar fără susținerea lor nimic nu ar fi fost posibil: „Eu pot descrie cu DDB în câteva cuvinte, dacă nu ar există o relație bună cu DDB, Dinamo nu ar exista, în continuare sunt cei care susțin în cea mai mare proporție activitatea societății”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate condițiile contractuale ale lui Petar Gluhakovic, iar Răzvan Zăvăleanu a declarat că până la finalul anului un membru important al DDB îi va plăti acestuia salariul: „El este în afara schemei financiare pe care o avem astăzi, însă unul dintre suporterii noștri a ales să suporte personal cheltuielile privindu-l pe acest jucător până la finalul anului”.

Răzvan Zăvăleanu ia în calcul retrogradarea lui Dinamo: „Îl iau în considerare ca pe un scenariu posibil”

Dinamo se află pe locul 15 în Casa Pariurilor Liga 1, iar situația sportivă îl îngrijorează și pe Răzvan Zăvăleanu:„Retrogradarea, deși nu îmi place să vorbesc, îl iau în considerare ca pe un scenariu posibil, nu înseamnă intrarea în faliment.

ADVERTISEMENT

Sunt cele două planuri pe care le derulăm activitatea, depind unul de celălalt într-o mare măsură, dar nu atât de mult, încât retrogradarea duce la faliment. Dar luptăm până în ultima secundă, astfel încât Dinamo să nu retrogradeze”.

Zăvăleanu a mai declarat că stadionul Dinamo va fi demolat în primăvară, iar conducerea clubului ia în calcul să dispute meciurile de pe teren propriu pe „Arcul de Triumf”: „În primăvară urmează să fie demolat stadionul nostru. Momentan, nu e nimic sigur referitor la arena pe care vom putea evolua. Pot să vă spun că am purtat discuții pentru Arcul de Triumf, avem documentația pregătită. Așteptăm ca situația juridică a acestui stadion să fie rezolvată pentru a putea fi inclus in circuitul public”.

ADVERTISEMENT

În privința sponsorului de echipament, Zăvăleanu anunță că Dinamo e aproape să aibă un nou sponsor tehnic: „Avem mai multe discuții în paralel, una este foarte avansată, pot să vă spun propunerea de contract care ne-a fost inaintată, este dezirabilă și o putem accepta, dar urmează să mai avem niște discuții.

Problema sponsorului tehnic nu este o problemă, este un lucru ușor rezolvabil, măsurile pe care le-am luat au fost de bun augur pentru societate și doar în spiritul legii, de a minimaliza cheltuielile societății, propunerea este aproape de a fi acceptată”.

Ce spune Zăvăleanu despre un posibil investitor la Dinamo: „Aștept un răspuns din partea celor din Emirate”

FANATIK a aflat în exclusivitate care este stadiul negocierilor dintre Dinamo și investitorii arabi care ar fi interesați de preluarea clubului. Tot site-ul nostru a scris și cine sunt acești oameni de afaceri din Emiratele Arabe Unite.

„Astăzi un investitor poate veni și să vadă care este suma clar de plată, dar pe de altă parte în ce termen maximal poate fi plătită. Ideal ar fi desigur să vină cineva să plătească toți banii, am închis și din sezonul următor jucăm în cupele europene, dar vreau să fiu realist”.

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, Răzvan Zăvăleanu a explicat că grupul de investiții are planuri serioase și consideră că au șanse mai mari să ajungă în cupele europene cu un club din Europa de Est, în comparație cu unul din vest.

„Un investitor care este atent cu banii săi, va înțelege să țină planul de reorganizare și să plătească conform planului de reorganizare. Este un avantaj, dar mai sunt și celelalte dezavantaje. Aștept un răspuns din partea fondului de investiții din Emirate, care a primit prezentarea pe care am trimis-o, așteptăm să ne trimită întrebările, sper să se întâmple cât mai repede”.

ADVERTISEMENT