Sport

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant: ”Salvăm Dinamo! Dar deocamdată nu avem bani pentru a acoperi nevoile societății!”. Exclusiv

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spune că unicul său obiectiv este acela pe care și l-a asumat, de a salva Dinamo, un club istoric al României.
30.07.2022 | 12:01
Razvan Zavaleanu mesaj transant Salvam Dinamo Dar deocamdata nu avem bani pentru a acoperi nevoile societatii Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu spune că unicul său obiectiv în acest moment este salvarea lui Dinamo. Foto: facebook
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, rămâne ferm pe poziții, cu mai puțin de o săptămână înaintea startului în noul sezon din Liga 2. Spune că are o datorie față de club și suporteri. Și este decis să facă totul pentru a salva gruparea alb-roșie, așa cum promite într-o declarație oferită pentru FANATIK.

De asemenea, Zăvăleanu anunță că este deplin mulțumit de implicarea noului administrator special, Vlad Iacob.

ADVERTISEMENT

”Avem o datorie față de Dinamo”, spune Răzvan Zăvăleanu

”Ne-am asumat ceva față de Dinamo. Credem că avem o datorie față de Dinamo și față de suporterii acestei echipe și pot să-i asigur că vom încerca să ne ducem misiunea la capăt.

Salvăm Dinamo! Ne-am asumat acest lucru. Și cine nu a înțeles că pe primul plan nu sunt banii în această procedură, ci salvarea unui club istoric al României, poate că o să înțeleagă în momentul acesta”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit și despre situația actuală a clubului, după sosirea unui nou administrator special, Vlad Iacob, și instalarea lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică.

”Dacă vorbim despre implicarea noului administrator special, Vlad Iacob, o văd drept una de 100%. Mulțumit voi fi în momentul în care vom avea necesarul de bani pentru a acoperi nevoile societății.

ADVERTISEMENT

Lucru care deocamdată nu s-a întâmplat. Dar se fac în continuare eforturi în acest sens și să sperăm că vor fi încununate de succes”, a spus Zăvăleanu.

El a precizat că găsirea de resurse financiare este un obiectiv comun. ”Fiecare dintre noi, separat, sau împreună, încercăm să găsim sursele necesare supraviețuirii”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește transferurile, sau, mai exact, implicarea sa în aceste probleme, Răzvan Zăvăleanu a fost tranșant. ”Din fericire pentru mine, perioada în care a trebuit să ne asumăm și lucruri de natură sportivă a trecut.

Avem administrator special care se ocupă. Noi ne ocupăm acum doar de ceea ce trebuie să ne ocupăm. Respectiv, supravegherea financiară a societății.

Dar văd că noul administrator special se preocupă serios de latura sportivă”, a conchis Zăvăleanu pentru FANATIK.

Reamintim, Dinamo a anunțat transferul lui Dani Iglesias, un jucător format la Academia de Fotbal Deportivo La Coruna. Atacant, acesta a mai evoluat a jucat pe foarte multe poziții în teren. Inclusiv pe cea de mijlocaș defensiv în fața apărării, pe lângă cea de extremă dreapta, extremă stânga, mijlocaș ofensiv sau mijlocaș central.

ADVERTISEMENT