Sport

Răzvan Zăvăleanu, vești bune pentru fanii lui Dinamo: „Problemele sunt aproape rezolvate!”

Răzvan Zăvăleanu are vești bune pentru fanii lui Dinamo, cărora le-a transmis că problemele sunt aproape rezolvate cu privire la licențiere.
25.04.2023 | 23:14
Razvan Zavaleanu vesti bune pentru fanii lui Dinamo Problemele sunt aproape rezolvate
Răzvan Zăvăleanu, vești bune pentru fanii lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al „câinilor” le-a mai dat o veste bună fanilor, cărora le-a spus că nu trebuie să se mai teamă de falimentul societății și este încrezător cu privire la planul de reorganizare.

Răzvan Zăvăleanu, vești bune pentru fanii lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu le-a dat vești bune fanilor lui Dinamo chiar după înfrângerea suferită cu Poli Iași, scor 1-3, anunțându-i că problemele privind licențierea sunt aproape rezolvate: „Așteptăm și noi zilele astea să vedem ce se întâmplă din punct de vedere al infuziei de capital pentru licențiere, trebuie rezolvat până pe 30 aprilie.

ADVERTISEMENT

De la noii acționari, am înțeles că problemele sunt aproape rezolvate. Din punct de vedere sportiv, trebuie să ne recunoaștem înfrângerea atunci când adversarul e mai valoros”.

„Nu voi vorbi despre bani, sau despre salarii. Nu e o sumă exorbitantă, e o sumă importantă, dar se poate plăti, nu avem de ce să ne facem griji. E important că această societate ne susține și că își face datoria față de club.

ADVERTISEMENT

Astăzi vorbim dintr-o altă perspectivă, vorbesc despre niște oameni serioși și ne bazăm că vor aduce bani la club. Sunt mici întârzieri de salarii, dar o să fie ok.

Sunt o serie de oameni care au făcut acest lucru, de-asta și suma nu e atât de mare, vorbim inclusiv de jucători. Nu s-a scăpat de risc, banii trebuie plătiți și cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Suporterii nu trebuie să se mai gândească la retrogradare!”

„Singura problemă e în legătură cu banii care trebuie plătiți în privința planului de reorganizare. Sunt sume care nu sunt sustenabile astăzi și ar fi bine ca noul plan să fie confirmat cât mai repede, ca să intrăm pe un drum normal.

Trebuie să luăm în calcul toate variantele, am avut acea surpriză neplăcută la prima modificare de plan, dar sunt lucruri care nu țin de noi și nu ne putem pune cu ce gândește un judecător. Ambele variante au fost gândite bine din punct de vedere legal, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă și sper să fie un verdict pozitiv.

ADVERTISEMENT

Varianta de plan care a fost propusă se bazează pe suportul sponsorilor și aportul acționarilor. Din punctul nostru de vedere, sunt întrunite toate prevederile legale și nu vedem de ce să nu fie aprobat. Deja avem noi acționari”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Suntem informați din când în când la modul general că sunt anumite discuții, dar nu am intrat în detalii despre negocierile cu anumite persoane sau ce procente sunt, pentru că nici nu ne intră nouă în atribuții. Planul de reorganizare e pentru trei ani.

Au fost clipe grele legate de retrogradare, mai aveam cinci jucători în lot. Cum am spus atunci, nici nu mai trebuie să vorbim despre acest lucru, suporterii nu trebuie să se mai gândească la retrogradare, suntem departe de acest lucru. Un meci cu stadionul plin pe Arcul de Triumf acoperă cheltuielile”, a mai spus administratorul judiciar al „câinilor”.

ADVERTISEMENT