News

RCS RDS, anunț de ULTIMA ORĂ! Înșelăciune în numele Digi: “Nu comunicaţi date”

27.09.2019 | 13:34
Înșelăciune în numele RCS RDS. Sursa foto: b1.ro

Înșelăciune în numele RCS RDS! Compania RCS RDS vine cu un comunicat de ultimă oră în care spune clar că în acest moment nu derulează nicio campanie online cu recompensarea abonaților cu premii! Gigantul telecom își avertizează astfel clienții să nu ofere date personale pe site-uri care nu sunt de încredere, deoarece vor pica victime escrocilor.

Înșelăciune în numele RCS RDS. Hackerii promit telefoane, dar vă fură datele

”Stimați clienți, vă informăm că, în prezent, compania noastră nu derulează nicio campanie online de recompensare a abonaților cu premii constând în telefoane mobile premium. Numele și însemnele companiei noastre sunt folosite, în mod fraudulos, în cadrul unei campanii care nu are nicio legătură cu activitatea noastră.

Recomandăm să nu comunicați informații personale sau alte date despre dumneavoastră și contul dvs. de client Digi către aplicații sau site-uri care nu par de încredere. Toate detaliile despre campaniile și concursurile organizate de Digi | RCS & RDS sunt disponibile pe site-ul digiromania.ro sau pe pagina de Facebook. Vă mulțumim pentru colaborare”, precizează RCS RDS într-un comunicat oficial.

Veniturile Digi Communications au depășit un miliard de euro

RCS RDS este un jucător foarte important pe piața din România. Veniturile consolidate ale Digi Communications NV (Olanda), compania-mamă a RCS & RDS, au depășit pragul de 1 miliard euro în 2018, însă cheltuielile în urcare și majorarea cu aproape 65% a costurilor de finanțare au redus drastic profitul net al companiei.

Compania a înregistrat anul trecut o creștere a veniturilor cu 13,2%, în raport cu 2017, de la 916,5 milioane de euro la 1,04 miliarde de euro. EBITDA ajustată a fost de 324,6 milioane de euro, inclusiv rezultatele consolidate ale Invitel (Ungaria), în creștere cu 12,9% față de aceeași perioadă a anului 2017 (287,5 milioane EUR la 31 decembrie 2017),  potrivit profit.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri