News

RCS RDS, anunţ despre oferta TV! Cum poţi avea acces la televiziune de oriunde

10.07.2019 | 09:11
RCS RDS anunt despre oferta TV Cum poti avea acces la televiziune de oriunde

RCS RDS a făcut un anunţ despre oferta TV pe care o oferă în acest moment! Astfel, reprezentanții companiei spun că există două oferte de abonament de televiziune prin satelit. Prima se numește Digi TV Popular și dacă optezi pentru ea atunci vei avea acces la 25 de canale TV digitale. Poți vedea chiar mai mult dacă vei alege și cele trei extraopțiuni disponibile pentru tine: Film Now, Adult și Maghiar.

RCS RDS, anunţ despre oferta TV!

Pentru a putea beneficia de DIGI TV Popular trebuie să știi că acesta costă 17 lei pe lună. În cazul în care vrei să adaugi mai multe extraopțiuni vei putea să primești o reducere pe factură. Practic, ai reducere de 1 leu/lună dacă alegi două extraopțiuni TV. Mai mult, dacă alegi trei extraopțiuni TV ai doi lei pe lună reducere. Trebuie specificat că extraopțiunea Film Now, ceea ce înseamnă un canal de filme, costă trei lei pe lună, extraopțiunea adult se rezumă la 1 leu pe lună în plus, iar cea maghiară tot un leu pe lună.

În ceea ce privește, abonamentul Digi TV Baza trebuie să știți că acesta conține peste 60 de canale tv digitale, are acoperire națională, dar și costul este de 25 de lei pe lună. Același sistem de reducere pe factură pentru adăugarea mai multor extraopțiuni se aplică și aici. Un plus pentru această variantă este reprezentat de faptul că la abonamentul Digi TV Bază de la RCS-RDS ai extraopțiunea HBO.

RCS RDS, anunţ despre oferta TV!  Digi
Fiecare variantă de abonare are mai multe extraopțiuni. Sursa foto – facebook

Cum poţi avea acces la televiziune de oriunde

Aceasta conține cele trei canale HBO și costă 13 lei/lună. Mai există și pachetul MAXPAK, unul care conține cele trei canale HBO și Cinemax HD pentru 15 lei/lună, dar mai sunt și celelalte pachete Film Now, Adult și Maghiar. Tot la Digi TV Baza există și pachetul Digi 4K și astfel ai acces la canalul 4K al televiziunii. Pentru această opțiune poți urmări documentare, filme despre natură, clipuri video și meciuri de fotbal din Champions League și Europa League. Atenție, în acest moment nu există filme sau emisiuni 4K.

Cei care vor Digi 4K trebuie să aibă și un smart CAM, adică un dispozitiv ce trebuie introdus într-un televizor compatibil, unul care suportă o asemenea rezoluție. Canalul nu poate fi recepționat cu un receptor HD sau SD.

 

 

Tags: