Life

RCS RDS, anunț important pentru abonații români. E vestea sfârșitului de an

RCS RDS, dezvăluire majoră pentru toți clienții din România. Compania a oferit acum știrea cea mai mare a finalului de an.
29.11.2023 | 19:10
RCS RDS anunt important pentru abonatii romani E vestea sfarsitului de an
RCS RDS, dezvăluire majoră pentru toți clienții din România. Compania a oferit acum știrea cea mai mare a finalului de an. Sursa foto: linkedin.com
ADVERTISEMENT

RCS RDS, anunț important pentru abonații români. E vestea sfârșitului de an. Totul a fost făcut public pentru toată lumea chiar pe pagina operatorului de servicii de telecomunicații care a fost înființat în anul 1994.

RCS RDS, dezvăluire majoră pentru toți clienții din România. Compania a oferit acum știrea cea mai mare a finalului de an

RCS RDS a făcut o dezvăluire majoră pentru toți clienții din România. Compania, care a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața românească, a oferit acum știrea cea mai mare a finalului de an. Totul este oficial!

ADVERTISEMENT

Grupul a anunțat în urmă cu câteva zile că a virat la bugetul de stat 1 miliard de lei, în primele 11 luni ale anului. Mai exact, este vorba despre contribuțiile adunate între ianuarie și noiembrie 2023 din taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații.

Banii au fost adunați de la toate unitățile active de pe piața locală. Mai mult, compania a mai transmis că în al treilea trimestru al anului (iulie – septembrie), valoarea contribuțiilor fiscale ale filialelor din România a fost de 277 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, RCS RDS a mai anunțat că luna aceasta valoarea contribuțiilor a depășit 107 de milioane de lei. În primele 7 luni ale anului trecut firma a contribuit cu suma de 576 de milioane de lei la bugetul de stat.

RCS RDS, vești bune pentru abonații săi

„Compania pune în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților”, este anunțul făcut de RCS RDS pe pagina oficială.

ADVERTISEMENT

„DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de trei decenii, milioane de abonați”, au mai adăugat reprezentanții companiei.

Veștile bune nu se opresc aici pentru că abonații români au parte perioada aceasta de foarte multe surprize, indiferent că au contract la telefonie mobilă sau la alte servivii la RCS RDS. Oamenii pot achiziționa contracte foarte avantajoase.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acestea se adresează persoanelor care vor să își cumpere un telefon nou. Aceștia pot plăti un abonament lunar în valoare de numai 175 de lei, însă trebuie să știe că avansul este de aproximativ 2.099 lei.

„Experimentează performanța incredibilă a celor 8GB RAM și surprinde magia fiecărui moment prin camera de 50MP. Transformă fiecare clipă într-o experiență unică”, au mai transmis reprezentanții firmei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni