News

RCS RDS, anunţ pentru clienţi! Digi a lansat abonamentul care revoluţionează internetul

01.07.2019 | 10:10
RCS RDS anunt pentru clienti Digi a lansat abonamentul care revolutioneaza internetul

RCS RDS lansează un abonament care va revoluționa Internetul din România. Compania face pasul către tehnologia 5G, iar începând de astăzi, Digi Mobil 5G Smarta va fi disponibil în București, după care vor urma și celelalte orașe din țară. Clienții firmei vor putea face precomenzi pentru terminalele 5G 5G Xiaomi Mi Mix 3 și Huawei Mate 20X.

RCS RDS anunț important pentru clienți: Tehnologia 5G este deja aici

Digi a anunțat de unde vor începe cu rețeaua 5G, după ce și cei de la Vodafone au promis introducerea acestei tehnologii în România. Printre primele stații de bază promise de Digi, în iulie și august, sunt în general cele din București, care se vor extinde apoi cu litoralul și celelalte orașe mari din țară.

Stațiile vor fi instalate, cu suportul Huawei și Ericsson, la food court în mall, în anumite parcuri și în centrul vechi. Stații 5G vor fi și în Constanța și Mamai, până în luna august, Oradea, Iași și Cluj Napoca. Tehnologia 5G de la Digi Mobil se extinde în septembrie în orașe precum Timișoara, Craiova, Brașov, Sibiu, Sinaia, Poiana Brașov, Bușteni și Predeal.

Tehnologia 5G se va extinde începând cu această lună la mare dar și în alte orașe din țară. Sursa foto: Digi România

Ce promit cei de la Digi/ RCS RDS

O altă veste bună pe care Digi o aduce clienților este că vor putea păstra/ extinde cei 50 GB pe lună din abonamentul 4G pe cel de 5G. „România este acum pe harta mondială a tehnologiei de ultimă oră 5G disponibile live, în teren. Aceasta este o veste bună pentru clienții Digi Mobil, care, prin intermediul primelor stații de bază, vor avea chiar de azi acces la servicii de date mobile cu viteze 5G și latență mică.

Este încă un pas important făcut de compania noastră spre viitorul convergent al comunicațiilor, după testul pe platforma prototip 5G realizat acum un an”, susține Valentin Popoviciu, vicepreședintele CA Digi RCS RDS, notează playtech.ro.

 

Tags: