Life

RCS RDS, ofertă de vis pentru milioane de români. Cum vrea Digi să ia fața platformei Netflix

RCS RDS are o nouă ofertă pentru milioane de clienți. Poate chiar să ia fața Netflix cu noile sale propuneri făcute pentru abonați.
04.09.2023 | 07:11
RCS RDS oferta de vis pentru milioane de romani Cum vrea Digi sa ia fata platformei Netflix
RCS RDS are o nouă ofertă pentru români. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

RCS RDS are o ofertă de vis pentru milioane de români. Are o strategie pentru a-i face pe oameni să renunțe la abonamentul Netflix.

RCS RDS are o nouă ofertă pentru români

Compania are o nouă ofertă care i-ar putea face pe români să renunțe la Netflix. RCS RDS a lansat pachete cu filme și seriale la prețuri mici.

ADVERTISEMENT

RCS RDS a lansat astfel de programe în România, Spania, Portugalia și Belgia. Este vorba despre faptul că pot include în abonamentul lunar și Film Now.

Pentru doar trei lei pe lună, clienții pot să se uite la toate filmele și serialele pe care le doresc

ADVERTISEMENT

„Cele mai bune filme chiar la tine acasă, cu doar 3 lei/lună! Comedie, dramă, acțiune? Le ai pe toate într-un singur loc! Activează Film Now!”, transmite compania.

Ce alte servicii cu filme oferă RCS RDS

O altă ofertă atractivă din punctul de vedere al costului este MAXPACK. Aceasta costă doar 15 lei pe lună și utilizatorii care o activează pot să se uite la HBO1, HBO2, HBO3, Cinemax1, Cinemax2, dar și platforma HboMax.

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru a activa doar contul de HBO Max nu este niciun cost suplimentar pentru clienții Digi care au deja MAXPAK. Ei pot vedea filmele de pe orice dispozitiv doresc: TV, laptop, tabletă sau smartphone. „Ai deja MAXPAK: activează contul HBOMAX Nu te costă nimic!”, a transmis RCS RDS.

„Activează extraopțiunea Maxpack și ai incluse canalele de top Cinemax și Cinemax 2! Bucură-te de titluri remarcabile alături de seriale apreciate și producții noi HBO și Cinemax inclusiv HBO Max. HBO Max inclus: 5 profiluri personalizate, 3 streamuri simultan, titluri disponibile în 4K.

ADVERTISEMENT

 Super filme și seriale pe care le poți viziona pe cele 5 canale incluse in extraopțiune: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax și Cinemax2”, anunță Digi.

Serviciile Netflix sunt mai scumpe de atât. Cel mai ieftin abonament de la Netflix este 25 de lei pe lună, cel standard este 50 de lei pe lună, iar cel mai scump este 60 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT
Tags: